Ülseratif Kolit Nedeniyle Hayatı Kabusa Döndü
Mardin Dargeçit’te yaşayan 26 yaşındaki Hacer Taş, Ülseratif kolit nedeniyle geçen yıl Mayıs ayında çeşitli şikayetlerle uzun süre mücadele etti. Dargeçit, Gaziantep’te gerçekleştirilen tedavi ile ağrılarından kurtularak, sağlığına kavuştu.

Tedavi öncesinde bağışıklığı oldukça zayıflamış olan hasta, Pankolit tedavisi ile birlikte nadiren görülen ve zor tedavi edilen CMV (Sitomegalovirus) enfeksiyonu tanısı konularak aynı anda tedavi edildi. Yemek borusunda da yaralar olan Hacer Taş, Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Mehmet Koruk’un gerçekleştirdiği başarılı tedavi ile sağlığına kavuştu. Hacer Hanım Prof. Dr. Koruk’un ilgisinden ve profesyonel yaklaşımından çok memnun olduğu ifade etti.
Medical Park Gaziantep’in hemşirelerinden yardımcı personeline kadar oldukça memnun olduğunu belirten Hacer Hanım böyle zor bir hastalığı yendiği için herkesin gönül rahatlığı ile bu hastaneye başvurabileceğini belirtti.
