Uyuşturucu Satıcıları Yapılan 2 Operasyonla Yakalandı
Düzce İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekiplerce yapılan iki ayrı operasyonda uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen 5 kişi yakalandı. Yakalananlardan bir kişi tutuklanırken 4 kişi hakkında adli işlemlerin devam ettiği öğrenildi. Ayrıca operasyonlarda çok miktarda metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Narkotik Suçlarla Mücadele ekiplerinin yaptığı 2. operasyonda ise Düzce şehir merkezi Karahacımusa Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen şüpheli 1 şahıs yapılan operasyon ile yakalandı. Yakalanan şüphelinin üzerinde, ikametinde ve iş yerinde yapılan aramalarda bir miktar Metamfetamin maddesi ele geçirildi. Yakalanan şahıs tamamlanan işlemlerinin ardından Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak suçundan sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine teslim gönderildi.
Ayrıca soruşturma kapsamında tutuklanan şahıstan uyuşturucu madde aldığı tespit edilen 1 şahıs hakkında Uyuşturucu Madde Bulundurmak Kullanmak suçundan ayrıca adli işlem yapıldı.
