Selçuklu Belediyesinin Gelenegi 'Halk Günleri' Devam Ediyor

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, gelenek haline gelen Halk Gününde makaminda ilçe sakinlerini misafir etti.

Selçuklu Belediyesinin Gelenegi 'Halk Günleri' Devam Ediyor
Hizmetlerini hemsehrilerine ulastirirken istisare kültürüne büyük önem veren Selçuklu Belediyesi, vatandaslarla olan iletisim yollarindan bir tanesi olan Halk Günü gelenegini devam ettiriyor. Bu kapsamda ilçe sakinlerini makaminda agirlayan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Hemsehrilerimizle iletisimimizi kuvvetlendiren “Halk Günü” görüsmelerimiz Selçuklu’yu ortak akilla daha ileri hedeflere tasiyacaktir” dedi.

Selçuklu da bulunan herkesin yönetimde fikirleriyle yer alabilecegini belirten Selçuklu Belediye Baskan Ahmet Pekyatirmaci, “Hizmet kalitesinin ve vatandaslarin yasam standartlarinin yükseltilmesi amaciyla bu tür görüsmelerin son derece faydali oldugunu düsünüyorum. Belediye kanunu ve yönetmelikler kapsaminda görüsülen her konunun detaylarini inceliyoruz ve uygun olan talepleri hayata geçiriyoruz. Hemsehrilerimizle birliktelik ruhuna katki saglayan Halk Günü toplantilarimiza bundan sonraki süreçte de devam edecegiz" diye konustu.

Kaynak: İHA