Eregli Polisinden Operasyon Açiklamasi 2 Kilo Uyusturucu Ve Dinamit Ele Geçirildi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde Narkotik Büro Amirligi ekiplerinin düzenledigi operasyonda 1 kilo 900 gram uyusturucu madde ile 17 adet dinamit lokumu ele geçirdi. Operasyonda bir cezaevi firarisi ile 3 kisi gözaltina alindi.

Eregli Polisinden Operasyon Açiklamasi 2 Kilo Uyusturucu Ve Dinamit Ele Geçirildi
Alinan bilgiye göre, Kdz. Eregli Ilçe Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirligi ekipleri bir süredir takip ettikleri kisilerin piyasaya sürmek üzere il disindan yüklü miktarda uyusturucu getirdigi bilgisi üzerine operasyon baslatti. Narkotik ekipleri Baglik Mahallesi Tekel Sokak üzerinde gerçeklestirdikleri baskinda M.Ç, E.K. ve M.D isimli süphelileri gözaltina aldi. Süphelilerin araçlari ile evlerinde yapilan aramada, 1 kilo 900 gram uyusturucu madde ele geçirildi.

17 adet patlayici dinamit lokumu ile 21 adet fünye ele geçirildi

Kdz. Eregli Narkotik ekipleri sorusturmayi derinlestirerek A.B. isimli cezaevi firarisi yapilan operasyonda kiskivrak yakalandi. Narkotik, olay yeri ve bomba imha uzmanlarinca A.B. isimli sahsin yakalandigi barakada yapilan incelemelerde denizde avlanmada kullanildigi degerlendirilen 17 adet patlayici dinamit lokumu, 21 adet fünye ve hassas terazi ele geçirildi. Emniyetteki sorgularinin ardindan bugün öglen saatlerinde M.Ç., E.K., M.D. ve A.B. isimli süpheliler genis güvenlik önlemleri altinda Kdz. Eregli Cumhuriyet Bassavciligina sevk edildi. Zanlilarin savciliktaki sorgulari devam ediyor.
Kaynak: İHA