AK Parti'li Dag'dan, CHP Genel Baskani Kiliçdaroglu'na 'Elektrik' Yaniti Açiklamasi

'Izmir'de uzun yillardir büyüksehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayisiniza bir sey demeyelim, bundan sonra yapin. Sadece 1 ay çiftçiye elektrigi bedava verin'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Hamza Dag, "Izmir'de uzun yillardir büyüksehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayisiniza bir sey demeyelim, bundan sonra yapin. Sadece 1 ay çiftçiye elektrigi bedava verin." ifadesini kullandi.

Dag, yaptigi yazili açiklamada, Sanliurfa'da meslek odalari, muhtarlar ve STK temsilcileriyle bir araya gelen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu'nun "Sanliurfalilar bir yere yazsinlar, yerel yönetimler geldiginde bize Sanliurfa'nin belediye baskanligini verin, elektrigi bütün çiftçilere bedava verecegiz." sözlerine yanit verdi.

Hamza Dag, "Tutmayacagi sözleri verme ustasi yine is basinda. Madem öyle, Izmir'de uzun yillardir büyüksehir belediyesi CHP yönetiminde. Hadi bu zamana kadar yapmayisiniza bir sey demeyelim, bundan sonra yapin. Sadece 1 ay çiftçiye elektrigi bedava verin." degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA