TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca'dan Alapli Gazeteciler Dernegine Ziyaret

ZONGULDAK – Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Baskani Yilmaz Karaca, Genel Baskan Yardimcisi Levent Altun ve Istanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Oguzhan Bayrak, Alapli Gazeteciler Dernegi Baskani Dogan Bostanci ve Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca'dan Alapli Gazeteciler Dernegine Ziyaret
TGF Genel Baskani Yilmaz Karaca, Zonguldak Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ettigini ilçe dernekler ziyaretleri kapsaminda Gazeteciler Cemiyetleri Basin Vakfi üyesi Alapli Gazeteciler Dernegini de ziyaret ettigini söyledi.



Alapli Gazeteciler Derneginin çalismalarini yakindan takip ettigini ve bu çizgide çalismalarini sürdürdükleri sürece TGFy’e üye olabileceklerini ifade ederek, Dernek Baskani Dogan Bostanci ve yönetim kurulu üyelerini müjde verdi. Zonguldak’a cemiyetin ve derneklerin sorunlarini dinlemek için geldigini ifade eden Karacan, “Nezaketlerinden ve misafirperverliklerinden dolay Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Baskanim ve Alapli Gazeteciler Dernegi Baskanima çok tesekkür ederim. Türkiye’de marka olmus Alapli baligini yeme imkanimiz oldu. Sirin ilçenize daha sik gelmeye gayret gösterecegiz. Gazete, internet sitesi, radyolar çalisanlari için mecliste karsiliksiz paket çikartilmasi için Anadolu basinin rahatlatilmadiniz istiyoruz. Tabii ki bugünlerde çalismalarimiz sürüyor. Cumhurbaskanimiza da raporumuzu sunduk. Ilgili mercilere de sunduk. Önümüzde ki günlerde mecliste çalismalarimiza devam edecegiz. 2022 yilinda Anadolu basini için güzel bir yil olacak. Su anda meslegimiz açisindan sakincali ve belirsiz kisilerin yaptigi internet gazeteciligi bizleri rencide ediyor. Internet gazeteciligi yapan çok degerli arkadaslar var onlari tenzih ediyoruz. Bu internet yasasinin da bir an çikmasi gerek. Eger bu kanun çikmazsa bu karmasa ve tehditvari yayincilik devam edecek. Siyasiler belediye baskanlari tehdit edilecek. Bir an önce bu yasanin çikmasi için mücadelemiz devam edecek” dedi.

TGF Baskani Yilmaz Karaca ve beraberindeki Genel Baskan Yardimcisi Levent Altun ile ve Istanbul Avrasya Gazeteciler Cemiyeti Baskani Oguzhan Bayrak, Alapli’daki yerel ve ulusal yayin yapan gazete bürolarini ziyarete ederek ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA