Genç Yesilay Toplulugu'ndan Rektör Çiftçi'ye Ziyaret

Genç Yesilay Toplulugu üyeleri, Çankiri Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi’yi ziyaret ederek, farkindalik çalismalari hakkinda bilgilendirmede bulundular.

Genç Yesilay Toplulugu'ndan Rektör Çiftçi'ye Ziyaret
Çankiri Karatekin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi, Genç Yesilay Toplulugu üyelerini makaminda agirladi. Ziyarette, ‘bagimliliklar ile mücadele yerel eylem plani’ çerçevesinde bagimlilik yapan maddelere talebin önlenmesi ve bagimliliklar ile mücadele konusunda farkindalik olusturup ögrencilere ve personellere yönelik koruyucu ve önleyici hizmetleri planlamalari ve diger farkindalik etkinlikleri üzerine degerlendirmelerde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Harun Çiftçi, Genç Yesilay ekibine koruyucu ve önleyici faaliyetlerini hayata geçirmeleri noktasinda her zaman destek verdiklerini ileterek, alan çalismalarina hiz vermelerini ve firsat buldukça bu çalismalara katilmak istedigini söyledi.

Rektör Çiftçi, bagimlilikla mücadele konusunda yapilan analiz ve sosyal etkinliklerin makale, tez ve bilimsel çalismalara dönüstürülmesi ve bir rapor haline getirilmesinin önemli oldugunu ve bu konuda adimlar atacaklarini belirterek, “ Biz üniversite olarak ülkemiz ve özellikle gençlerimiz için çok önemli bir husus olan bagimlilikla mücadele ve ‘Yesilay Gönüllülük Hareketi’ konusunda her zaman sizlerin yanindayiz ve her türlü destegi vermeye haziriz” dedi.

Saglik Kültür Spor Daire Baskanligi Saglik Sube Müdürlügü Psikolojik Danismani Yesilay Üniversite Temsilcisi Uzm. Psikolog Elif Ayten Kayar ilgili çalismalarda üniversite ögrencileri ile el ele verdiklerini ve Çankiri faaliyetlerini üniversite adina sürdürdüklerini iletti. Yesilay Ögrenci Toplulugu Danismani Ars. Gör. Enis Sert, Istanbul Sepetçiler Kasri’na düzenlenmesi planlanan gezinin önemine degindi ve. Rektör Çiftçi’den planlanan egitim gezisinin yolculuk süreci ile ilgili destek istedi.

Genç Yesilay Dernegi Ögrenci Vekil Baskanlari Sümeyye Özveren ve Suayip Alhaj konu ile ilgili Yesilay faaliyet ve çalismalarini Prof. Dr. Harun Çiftçi’ye sundu. Genç Yesilay ögrenci toplulugu ve yönetim kurulu, Prof. Dr. Harun Çiftçi’ye desteklerinden dolayi tesekkür ederek, “Hilal-i Ahdar” yazili el emegi tablo ve Yesilay hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA