Edremit Belediyesinden Üniversite Ögrencilerine Ulasim Destegi

Van'in Edremit Belediyesi, ilçede ikamet eden üniversite ögrencilere ücretsiz ulasim destegi sunacak.



Belediye Baskani Ismail Say, Eminpasa Mahallesi'nde ikamet eden ve yakin zamanda anne ve babalarini kaybeden Nermin, Fatih, Bilal ve Zeynep Batmaz kardesleri evlerinde ziyaret etti.

Gençlerle çay içip, sohbet eden Say, ilçede ikamet eden ögrencileri sevindiren haberi paylasti.

Say, Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen'in baslattigi dogalgaz desteginin kendilerine örnek oldugunu söyledi.

Edremit Belediyesi olarak bir çalisma baslattiklarini ifade eden Say, sunlari kaydetti:

"Biz de Edremit'te neler yapabiliriz konusunda bir çalisma yaptik. Buradaki ziyaretimizde müjdemizi kardeslerimizle birlikte tüm Edremit'e duyurduk. Edremit Belediyesi olarak burada ikamet eden ve Yüzüncü Yil Üniversitesi'nde (YYÜ) okuyan tüm kardeslerimizin bir sezon boyunca ulasim giderlerini karsilayacagiz. Bu müjdeyi burada vermek nasip oldu. Ilimize, ilçemize ve tüm ögrenci kardeslerimize hayirli olsun."

5 kardese sergiledikleri birliktelikten dolayi tesekkür eden Say, "Kardeslerimiz maalesef anne ve babalarini yakin zamanda kaybetmisler. Birbirlerine hem anne hem baba olmuslar. 3 kardes üniversiteyi okuyor, bir kardesimiz lise, digeri de 8. sinifa gidiyor. Biz de bu kardeslerimizin abileri dostlari olarak sürekli yanlarinda olacagiz. Insallah daha güzel müjdelerle haberlerle beraber oluruz." diye konustu.

Batmaz kardesler de 5 kisinin ulasim giderinin yüksek oldugunu belirterek desteklerinden dolayi Say'a tesekkür etti.

Kaynak: AA