Edremit Belediyesi Aralik Ayi Meclis Toplantisi Yapildi

Balikesir’in Edremit Belediyesi Aralik ayi olagan meclis toplantisi Belediye Baskani Hasan Arslan baskanliginda yapildi. 45 ana gündem, 4 ek gündem ve 2 önerge görüsülerek karara baglandi.

Edremit Belediyesi Aralik Ayi Meclis Toplantisi Yapildi
Edremit Belediye Meclisi Aralik ayi olagan toplantisi Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan baskanliginda yapildi. Meclis toplantisi baslamadan önce CHP Meclis üyesi Nerman Çelik söz alarak kadina seçme ve seçilme hakki verilmesi hakkinda günün anlam ve önemini belirten konusmasini yapti. Ardindan yeni göreve baslayan kadin meclis üyesi Ak Parti’li Seren Bilge Çinar’a görevinde basarilar diledi.

Edremit’in mahalle muhtarlarinin da katildigi toplantida köy ve belde statüleri mahalleye dönüstürülen yerlesim birimlerine “kirsal mahalle” statüsü kazandirilmasiyla ilgili muhtarlara Büyüksehir Belediyesi uzmanlari tarafindan bilgi verildi.

2021 yilinin son meclis toplantisinda 45 ana gündem, 4 ek gündem ve 2 önerge görüsülerek karara baglandi. Edremit Belediye Baskani Selman Hasan Arslan, “Aldigimiz tüm kararlarin Edremit’e ve Edremitlilere hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA