Denizli'nin Yüksek Kesimlerine Kar Yagdi

Denizli’nin Beyagaç ilçesinin yüksek kesimlerinde kar yagisi etkili oldu. Bazi bölgelerde ise karla karisik yagmur görülürken, hava sicakligi eksi 6 dereceye kadar düstü.

Denizli'nin Yüksek Kesimlerine Kar Yagdi
Meteorolojinin Pazartesi günün için uyardigi kar yagisi sabah saatlerinde Denizli’nin yüksek kesiminde bulunan bazi ilçelerde etkili olmaya baslamisti. Beklenen kar yagisi simdi de Denizli’nin birçok yüksek tepelerde etkili olmaya basladi.

Beyagaç ilçesinde bulunan kartal gölü ve çevresi gibi yerlerde etkili olan kar yagisi tam bir seyir keyfi olustururdu. Bazi vatandaslarin beyaza bürünen gölü görmek için gezdikleri görüldü.

Beyagaç Ilçesi’nin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar araliklarla yagmaya devam ediyor.

Denizli’nin yüksek kesimlerinde beklenen kar yagisi önce Beyagaç Ilçesi’nin birçok tepesini etkisi altina aldi. Meteorolojinin uyarilarinin ardindan havanin birden sogumasiyla Denizli’nin çesitli yerlerinde kar yagisi etkili oldu. Aylardir beklenen kar yagisi sabah saatlerinde sehrin yüksek kesimlerinde basladi.

Kisa sürede hizini arttiran kar yagisi Ilçenin birçok yerini etkisi altina aldi. Beyaza bürünen Kartal Gölü ve çevresi

Sabah saatlerinden itibaren saganak yagisin etkili oldugu Denizli’de soguk hava dalgasinin etkisi ile yüksek kesimlerde ve Beyagaç ilçesinde yagis karla karisik yagmur seklinde yagdi. Yagan kar yagisi ile birlikte Kartal Gölü ve çevresi beyaza büründü. Beyagaç Belediyesi sosyal medyadan paylasirken arindan Baskan Mustafa Akçay paylasimda bulundu.
Kaynak: İHA