Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi '2022 Yilinda Da Tevazu, Samimiyet Ve Gayretle Çalismaya Devam Edecegiz'

Konya’nin merkez Selçuklu Ilçe Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, Cuma Bulusmalari kapsaminda Horozluhan Mahallesinde vatandaslarla bir araya geldi.

Baskan Pekyatirmaci Açiklamasi '2022 Yilinda Da Tevazu, Samimiyet Ve Gayretle Çalismaya Devam Edecegiz'
Selçuklu’da geleneksel hale gelen Cuma Bulusmalari hizmet kalitesine katki saglamaya devam ediyor. Cuma bulusmalarinin bu haftaki adresi Horozluhan Mahallesi oldu. Cuma Namazini Zafer Sanayi Camii’nde kilan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, namaz sonrasi esnaf ve vatandaslarla bir araya geldi, gelen öneri ve istekleri dinledi.

“Ilçemizin yasam standardini yükseltmenin gayretindeyiz”

2021 yili ile ilgili degerlendirmelerde bulunan Selçuklu Belediye Baskani Ahmet Pekyatirmaci, “Acisiyla, tatlisiyla bir yili daha geride birakiyoruz. 2021 yilinda ilçemize deger katacak yatirim ve hizmetleri çalisanlarimizla birlikte ilçemize kazandirmanin gayreti içinde olduk. Egitimden, sagliga, altyapidan, spora kadar her alanda ilçemizin yasam standardini yükseltmeye devam ettik. Bütün bu çalismalarda hemsehrilerimizin dua ve destegini her zaman yanimizda hissettik. Selçuklu’da vatandaslarimizin ihtiyaç ve beklentileri dogrultusunda ayni azim ve kararlilikla 2022 yilinda da çalismaya devam edecegiz. Gelenek haline getirdigimiz Cuma Bulusmalari basta olmak üzere her firsatta hemsehrilerimizle iç içe olmaya gayret edecegiz. Bu vesile ile 2022 yilinin basta ülkemiz olmak üzere, tüm Islam Alemi ve dünya insanligi için hayirlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Programda Baskan Pekyatirmaci’ya Konya Il Müftüsü Ali Öge, Selçuklu Müftüsü Bekir Derin, Konya Sanayi Odasi Baskani Memis Kütükçü, AK Parti Selçuklu Ilçe Baskani Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu Gençlik Kollari Baskani Bahadir Dinler, Selçuklu Muhtarlar Dernegi Baskani Mustafa Avcioglu, Selçuklu Belediyesi Baskan Yardimcilari, belediye meclis üyeleri de eslik etti.
Kaynak: İHA