Kamu Personeli Alim Ilanlari Resmi Gazete'de

Hazine ve Maliye Bakanligina 250 defterdarlik uzman yardimcisi ve 65'i avukat olmak üzere 386 personel alinacak Cumhurbaskanligi Savunma Sanayii Baskanligi 10 uzman yardimcisi istihdam edecek Içisleri Bakanligi Göç Idaresi Baskanligi 35 il göç uzman yardimcisi alimi gerçeklestirecek Devlet Su Isleri Genel Müdürlügü çesitli branslarda 70 mühendis alacak Saglik Bilimleri Üniversitesine 58 sözlesmeli personel alimi yapilacak Danistay Baskanligi 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak.

Resmi Gazete'de yayimlanan kamu personeli alim ilanlariyla çesitli branslarda toplam 564 kisinin istihdam edilecegi duyuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanligi sözlü sinav sonuçlarina göre tasra teskilatinda istihdam edilmek üzere 65 avukat ile merkez teskilatinda görev yapacak 33 maliye ve muhasebe büro personeli, 5 adalet büro personeli ile 5 koruma ve güvenlik görevlisi, 15 tekniker ve 13 destek personeli alacak.

Adaylar basvurularini 10-21 Ocak tarihleri arasinda e-Devlet araciligiyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden elektronik ortamda yapacak.

- 250 defterdarlik uzman yardimcisi alinacak

Hazine ve Maliye Bakanligi tasra teskilatinda bos bulunan defterdarlik uzman yardimcisi kadrolarina da sözlü sinav ile 250 atama yapilacak.

Basvurular 31 Ocak ile 11 Subat tarihleri arasinda e-Devlet üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet sitesi araciligiyla alinacak.

- Savunma Sanayii Baskanligi 10 uzman yardimcisi istihdam edecek

Cumhurbaskanligi Savunma Sanayii Baskanligi sözlü sinav sonucuna göre, çesitli mühendis kadrolari ile uluslararasi iliskiler, iktisat/isletme ve hukuk bölümü mezunlari arasindan savunma sanayii uzman yardimcisi kadrosuna 10 personel alacak.

Basvurular 8-22 Mart tarihleri arasinda Savunma Sanayii Baskanliginin "www.ssb.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçeklestirilecek.

- Göç Idaresi Baskanligi 35 uzman yardimcisi alimi gerçeklestirecek

Içisleri Bakanligi Göç Idaresi Baskanligi yazili ve sözlü sinav sonucuna göre, tasra teskilatinda bos bulunan il göç uzman yardimcisi kadrolarina 35 personel alimi yapacak.

Giris sinavina 31 Aralik ile 9 Ocak tarihleri arasinda e-Devlet araciligiyla "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" adresi üzerinden basvurulacak.

- DSI çesitli branslarda 70 mühendis alacak

Devlet Su Isleri (DSI) Genel Müdürlügü, uygulamali sinav sonucuna göre, insaat mühendisi (11), elektrik mühendisi veya elektrik-elektronik mühendisi (3), makina mühendisi (13), meteoroloji mühendisi (7), harita mühendisi veya jeodezi ve fotogrametri mühendisi veya geomatik mühendisi (21), jeofizik mühendisi (4), ziraat mühendisi (4), jeoloji mühendisi veya hidrojeoloji mühendisi (4), bilgisayar mühendisi veya bilgisayar ve yazilim mühendisi (1), maden mühendisi (1) ve orman mühendisi (1) olmak üzere toplam 70 mühendis istihdam edecek.

Basvurular 17-28 Ocak tarihleri arasinda elektronik ortamda "https://personelalimi.dsi.gov.tr" adresinde yer alan sinav basvuru formunun doldurulmasi suretiyle yapilacak.

Uygulamali sinava çagrilacak adaylarin isimleri, sinav yeri, tarihi ve saati ile ilgili bilgiler 7 Subat'ta "www.dsi.gov.tr" adresinden ilan edilecek.

- Saglik Bilimleri Üniversitesine 58 sözlesmeli personel alimi yapilacak

Saglik Bilimleri Üniversitesinin Istanbul Hamidiye Külliyesi ve Ankara Gülhane Külliyesi'ndeki birimlerinde istihdam edilmek üzere sözlesmeli 33 koruma ve güvenlik görevlisi ile 25 temizlik personeli alinacak.

Basvuru yapmak isteyen adaylarin "https://www.sbu.edu.tr" adresinde yer alan basvuru talep formunu bilgisayar ortaminda doldurup, çiktisini istenilen belgelerle birlikte 15 gün içinde Saglik Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Baskanligina teslim etmesi gerekecek.

Istanbul'u tercih etmek isteyen adaylarin Hamidiye Külliyesi'ne, Ankara'yi tercih etmek isteyen adaylarin ise Gülhane Külliyesi'ne sahsen basvurmalari gerekecek.

Adaylar sadece tek bir unvan için ilan numarasi ile basvuru yapabilecek. Birden fazla ilan numarasi ile basvuru yapildigi takdirde bütün basvurulari geçersiz sayilacak.

- Danistay 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak

Danistay Baskanligi sözlü sinav sonucuna göre 5 hizmetli kadrosuna atama yapacak.

Basvurular 10-20 Ocak tarihleri arasinda "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" internet adresi üzerinden gerçeklestirilecek.

Kaynak: AA