Erzurum Valisi Okay Memis'ten Yeni Yil Mesaji

Erzurum Valisi Okay Memis, yeni yil dolayisiyla kutlama mesaji yayimladi.

Vali Memis, mesajinda, sogugunu, sicagini, sevinçlerini ve tüm güzellikleriyle birlikte paylastiklari 2021 yilini geride birakarak yeni umut ve aydinlik bir gelecek vaat eden 2022 yilina da birlikte ilk adimi attiklarini belirtti.

Her yeni yilin basarinin, güzelligin, mutlulugun ümit edildigi, kardeslik ve dostluk baglarinin pekistigi, daha müreffeh bir hayata ulasma yolunda yeni isteklerin filizlendigi bir yil oldugunu aktaran Memis, sunlari kaydetti:

"Yeni yili daha anlamli kilmak için, veda ettigimiz yilda yapmis oldugumuz bütün is ve davranislarimizin muhasebesini yapip, olumsuzluklarimizdan ders çikarmak ve daha iyiye ve güzele dogru yol almak gayretinde olmaliyiz. Yeni bir yil, yeni bir baslangiç, yeni bir umut demektir. Her yeni yil, canlanan umutlanan, özlemlerin, beklentilerin, mutlu yarinlarin habercisidir. Yeni yilin, ülkemiz genelindeki yurttaslarimiza ve tüm insanliga saglik, baris, huzur ve mutluluk getirmesini temenni etmekteyim."

Memis, özellikle sagligi tehdit eden salgin döneminde, milletçe birlik ve beraberligi muhafaza ederek, sevgi ve hosgörünün egemen kilinmasi için karsilasilacaklari bütün sorunlari asabileceklerini vurgulayarak, nereden gelirse gelsin maruz kalacaklari her türlü tehlikeyi bertaraf edebileceklerine yürekten inandigini aktardi.

Erzurum’da yeni yila huzur ve güven içerisinde girilmesini saglamak için kent genelinde gerekli tedbirlerin alindigina isaret eden Memis, 2022'nin saglik, huzur ve mutluluklarla dolu bir yil geçmesi temennisinde bulundu.

Kaynak: AA