Adana'da Sehit Polis Memuru Sevda Güngör Anisina Voleybol Turnuvasi Düzenlendi

Adana'nin Karaisali ilçesinde, Fetullahçi Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girisiminde Ankara'da sehit düsen özel harekat polisi Sevda Güngör'ün anisina kurumlar arasi voleybol turnuvasi düzenlendi.

Karaisali Kaymakamligi ve Karaisali Belediyesi tarafindan düzenlenen ve 21 Kasim'da baslayan turnuvada 17 takim arasinda oynanan maçlar sonucunda Karaisali Ilçe Emniyet Müdürlügü ile Yeniden Refah Partisi Ilçe Baskanligi takimlari finale kaldi.

Haci Aldatmaz Spor Salonu'nda oynanan finalde Yeniden Refah Partisi Ilçe Baskanligi takimi, rakibini 3-0 yenerek sampiyon oldu.

Turnuvada dereceye giren takimlara ödüllerini Kaymakam Mert Kumcu ile Belediye Baskani Saadettin Aslan tarafindan verildi.

Kaymakam Kumcu, AA muhabirine, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in önderliginde halkin da destegiyle kisa zamanda bertaraf edilen FETÖ'nün darbe girisiminde aralarinda hemsehrileri özel harekat polisi Sevda Güngör'ün de oldugu birçok vatan evladinin sehit oldugunu belirtti.

Güngör'ü anisina düzenlenen turnuvayla ilçedeki kurumlar ve bu kurumlarda görev yapan memurlar arasindaki is birligini, birlik ve beraberligi gelistirmek istediklerini ifade eden Kumcu, "1,5 ay süren turnuvaya vatandaslarimizin ilgisi yogun oldu. Biz bu kadar turnuvaya ragbet olacagini tahmin etmiyorduk. Bu organizasyonla voleybola da ilginin artigini düsünüyoruz." dedi.

Karaisali Belediye Baskani Aslan da sehit Güngör'ün aziz hatirasi için turnuva düzenlediklerini belirterek, "Çok güzel duygu ve düsünceler aliyoruz. Böyle güzel organizasyonlari ilçemizde devam ettirecegiz. "diye konustu.

Güngör'ün ilçeye bagli Çatalan Mahallesi'nde yasayan annesi Nural Güngör evinde AA muhabirine yaptigi açiklamada, kizi anisina böylesi bir turnuvanin düzenlenmesinde emegi geçenlere tesekkür etti. Güngör, "Bu tür etkinliklerle çocuklarimiz unutulmayacak diye biz çok seviniyoruz. Allah devletimize, milletimize zeval vermesin." dedi.

FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'da darbe girisiminde Ankara'nin Gölbasi ilçesindeki Özel Harekat Daire Baskanligi Egitim Tesisleri'ne darbecilerin yaptigi saldirida 27 yasindaki Sevda Güngör sehit olmustu.

Kaynak: AA