Sivas Emniyet Müdürlügünden Sosyal Medyadaki Asilsiz Paylasimlarla Ilgili Açiklama

Sivas Emniyet Müdürlügü, sosyal medyada yerr alan "bir seyler satma bahanesiyle evlere giren kisinin kadinlari biçakladigi" yönündeki iddialarin gerçegi yansitmadigini bildirdi.

Il Emniyet Müdürlügünden yapilan yazili açiklamada, son günlerde bazi vatandaslarin sosyal medya hesaplarinda, Tokat ve Yozgat'ta bir seyler satma bahanesiyle evlere giren kisinin kadinlari biçakladigi yönünde paylasimlar yer aldigi belirtildi.

Bahse konu kisinin Sivas'a da geldigine iliskin paylasimlar yapildigina dikkat çekilen açiklamada, sunlar kaydedildi:

"Ilgili birimlerimizce yapilan çalismalar sonucunda, bahse konu paylasimla alakali ilimiz genelinde yasal bir ihbar veya müracaatin bulunmadigi tespit edilmistir. Vatandaslarimizca bu tür asilsiz haberlere itibar edilmemesi, olusabilecek huzursuzluklarin önüne geçecektir. Kadina yönelik siddet olaylarinin yasanmamasi adina, ekiplerimiz 7/24 görev yapmaktadir. Müdürlügümüze iletilen 'kadina yönelik siddet olaylari' hassasiyet ve ivedilikle takip edilmektedir. Ekiplerimizce güvenligin saglanmasi için suç ve suçlulara yönelik yürütmekte oldugumuz mücadelemiz kararlilikla devam etmektedir."

Kaynak: AA