Esenyurt'ta Saskin Hirsizlar Kaçarken Arkadasina Çarpti; O Anlar Kameralara Yansidi

Esenyurt’ta dakikalar içerisinde tekel bayisinden yaklasik 200 bin TL degerindeki ürünü çalan hirsizlar, sitenin temizlikçisinin gelmesiyle birlikte kaçmaya çalisirken, arkadaslarina çarpti. Araba kaputuna tutunan arkadaslarina da aldiris etmeyen hirsizlar, arkalarina bakmadan kaçarken, yasanan o anlarsa saniye saniye kameralara yansidi.

Esenyurt'ta Saskin Hirsizlar Kaçarken Arkadasina Çarpti; O Anlar Kameralara Yansidi
Olay, dün 05.00 siralarinda Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan bir tekel bayinde yasandi. Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde araba ile dükkanin bulundugu caddeye gelen hirsizlar, saniyeler içerisinde kapiyi kirarak içeriye girdi. Dükkanin içerisinde bulduklari alkol ve sigara kolilerini kosarak arabaya tasiyan hirsizlar, o sirada caddeden geçen sitenin temizlikçisine yakalandi. Aralarinda yasanan kisa süreli arbedenin ardindan panikleyen hirsizlar, geldikleri araba ile kaçmaya çalisirken arkadaslarina çarpti. Kaputa tutunan arkadaslarina aldirmayan hirsizlar ise durmayarak kayiplara karisti. Yasanan o trajikomik hirsizlik anlari ise çevredeki bir isyerinin güvenlik kamerasina anbean yansidi.

“Temizlikçi arkadas olmasa dükkani götüreceklerdi”

Yasanan hirsizligi anlatan dükkan sahibi Atakan Çiçekçi, “Saat 05.00 siralarinda dükkani soymuslar. Emniyetten arkadaslar beni aradi, o sekilde olaydan haberim oldu. Hirsizligin yasandigi esnada bizim sitenin temizlikçisi bir arkadas var. O arkadas olayi görüyor ve konuya müdahil oluyor. Kisa süreli aralarinda arbede çikiyor. Zaten o arkadas olmasa dükkani komple götürecekler. Yaklasik 200 Bin TL’lik zarar var” dedi.



“Çarptiklari hirsiz kaputta asili kaldi”

Hirsizlarin panikle kaçarken kendi arkadaslarina çarptigini ifade eden Çiçekçi, “Hirsizlar kaçarken temizlikçi arkadas onlara tekme ve tokat atiyor. Tabi heyecanla arabaya binen hirsizlar kaçarken bir arkadaslarina çarpiyor. Arkadaslari kaputta asili halde hirsizlar kayiplara karisiyorlar. Allah devletimize zeval vermesin. Polis arkadaslarimiz hemen olaya müdahale etti. Allah onlardan ve duyarli vatandasimizdan razi olsun. O arkadas olmasa zararimiz çok daha fazla olabilirdi” dedi.

Kaynak: İHA