Milli Piyango En Çok Hangi İllere Çıktı? Mili Piyango İsabet Eden İller Hangileri?

Milli Piyango idaresi tarafından yapılacak olan büyük yılbaşı çekilişi heyecanla bekleniyor. bu sebeple çekilişe sayılı günler kala birçok kişi konu hakkındaki detayları merak etmeye başladı. Peki, Milli Piyango çekilişi en çok hangi illere çıkıyor? milli Piyango çekilişi en çok isabet eden rakamlar hangileri? Milli Piyango çekilişi ne kadar? işte detaylar...

Milli Piyango En Çok Hangi İllere Çıktı? Mili Piyango İsabet Eden İller Hangileri?
Milli Piyango çekilişine sayılı günler kala bilet alan birçok vatandaş konu hakkında araştırmalara başladı. Bu kapsamda sık sık merak edilenler arasında Milli Piyango ben çok hangi illere çıktı ve Milli Piyango hangi illere isabet ediyor soruları yer aldı. Sonuçların kime isabet edeceği heyecanla beklenirken 31 Aralık tarihine çok az bir zaman kalmasıyla birçok vatandaş konuyla ilgili araştırmaları hızlandırdı. 31 Aralık akşamı yapılacak olan büyük çekiliş için birçok kişi bu tarihi iple çekiyor. Milli Piyango çekilişi en çok hangi illere çıktı ve Milli Piyango isabet eden iller hangileri sorularına cevap almak için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Milli Piyango En Çok Hangi İllere Çıkıyor?


Yeni yıla sayılı günler kala en merak edilenler arasında Milli Piyango en çok hangi illere çıkıyor ve Milli Piyango isabet eden iller hangileri soruları yer aldı. Vatandaşların umutla beklediği 31 Aralık akşamı büyük ikramiyenin kazananı belli olacak. Bu kapsamda yeni yıla sayılı günler kalması birçok kişinin konuyla ilgili araştırmalarını hızlandırmasına neden oldu. Milli Piyango İdaresi tarafından belirtilen bilgilere göre son 10 yıldır en çok ikramiye isabet eden ilin İstanbul olduğu öğrenildi. 14 kere İstanbul’a isabet eden büyük çekilişi ise 4 ikramiye isabetiyle Ankara takip ediyor. Adana ise 3kez ikramiye isabet etmesiyle üçüncü sırada yer alıyor.


Milli Piyango En Çok Hangi İllere Çıktı? Mili Piyango İsabet Eden İller Hangileri?

Milli Piyango Çekilişi En Çok İsabet Eden Rakamlar


Milli Piyango tarafından bazı verilerin açıklanmasıyla çekiliş gününü bekleyen birçok kişi konuyla ilgili birçok araştırma yapmaya başladı. Bu konu kapsamında en merak edilenler arasında ise Milli Piyango en çok isabet eden rakamlar da yer alıyor. İstatistikleri merak eden birçok kişi hangi rakamların daha çok çıktığını öğrenmek için Milli Piyango sitesine akın etti. İşte Milli Piyango yılbaşı çekilişinde en çok isabet eden rakamlar;

• 3 rakamı 3 kez,
• 6 rakamı 6,
• 4 ve 5 rakamları 7,
• 7 rakamı 8,
• 1 rakamı 9,
• 2 rakamı ise 10 kez çıktı.


Milli Piyango En Çok Hangi İllere Çıktı? Mili Piyango İsabet Eden İller Hangileri?

2022 Yılbaşı İkramiyesi Ne Kadar?


Yılbaşı çekilişi birçok kişinin bilet aldığı ve heyecanla beklediği etkinlikler arasında yer alıyor. Her sene birçok kişinin ilgisini çeken büyük çekiliş hakkında birçok detay merak ediliyor. Milli Piyango çekilişi hakkında en merak edilenlerden birisi de toplam verilecek olan ödülün ne kadar olduğudur. Bu sebeple sık sık aratılanlar arasında 2022 Milli Piyango ödülü ne kadar ve 2022 yılbaşı çekilişi ne kadar sorusu bulunuyor. Milli Piyango tarafından 2022 yılbaşı ikramiyesinin 120 milyon lira olduğu belirtildi. Bu miktarı duyan birçok kişi bilet almak için ilgili bayilere akın etti. Ayrıca toplam dağıtılacak olan ikramiye tutarının ise 670 milyon 760 bin lira olduğu açıklandı. İkramiye sonuçlarını Milli Piyango sitesinden 31 Aralık tarihinde öğrenebilirsiniz.