MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Tasdogan'dan Iki 'Pitbull'un Saldirdigi Çocugun Yakinlarina Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Tasdogan, iki pitbull cinsi köpegin saldirisi sonucunda yaralanan 4 yasindaki Asiye Ates ve ailesini hastanede ziyaret etti.

Hastane ziyareti sirasinda aileden ve doktorlardan bilgi alan Tasdogan, konunun hukuki ve idari anlamda yakin takipçisi olduklarini ifade etti.

Küçük kizin bir an önce sagligina kavusmasini arzuladiklarini anlatan Tasdogan, sunlari kaydetti:

"Asiye kizimizin saglik durumunun iyiye gittigi bilgisini aldik. Ailesine ve kendisine geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Doktorlarindan da aldigimiz bilgiler neticesinde yaklasik 10 günlük tedavi sürecinin önemli oldugu ve kritik günler olacagini ögrendim. Insallah kizimiz sagligina kavusacaktir. Konuyla ilgili olarak devam eden hukuki ve idari anlamda yürütülen çalismalarin yakin takipçisi olacagimizi da ifade etmek istiyorum."

Önceki gün Sahinbey ilçesi Bestepe Mahallesinde 2 pitbull cinsi köpegin saldirisina ugrayan 4 yasindaki Asiye Ates, agir yaralanmisti. Olayla ilgili 6 kisi gözaltina alinmis, zanlilardan 3'ü tutuklanmisti. Saldirgan köpekler ise Doga Koruma ve Milli Parklar Sube Müdürlügünce, Gaziantep Büyüksehir Belediyesi Hayvan Barinagi ve Rehabilitasyon Merkezine teslim edilmisti.

Kaynak: AA