Bartin Üniversitesinde 'Kamuda Iyi Yönetim Ilkeleri' Konulu Egitim

Bartin Üniversitesinde çevrim içi olarak gerçeklestirilen hizmet içi egitime katilan Kamu Denetçiligi Kurumu Genel Sekreteri Ibrahim Kilinç, “Kamuda Iyi Yönetim Ilkeleri” baslikli egitimi verdi.

Bartin Üniversitesinde 'Kamuda Iyi Yönetim Ilkeleri' Konulu Egitim
Bartin Üniversitesi Personel Dairesi Baskanligi tarafindan bu yilin 25. hizmet içi egitimine Kamu Denetçiligi Kurumu Genel Sekreteri Ibrahim Kilinç konuk oldu. Çevrim içi olarak gerçeklestirilen egitimde, Kamu Denetçiligi Kurumunun yürüttügü çalismalar basta olmak üzere, kamu personelinin hizmetlerini yürütürken esas almasi gereken “Iyi Yönetim Ilkeleri” üzerinde duruldu.

Genel Sekreter Kilinç “Memuriyetteki görevler hepimiz için geçici makamlardir. Önemli olan devlet memurlarinin bu görevlerini en iyi sekilde yapmak için vatandas odakli bir yönetim anlayisiyla hizmet sunmaya gayret göstermeleridir” ifadelerini kullandi.

Düzenlenen hizmet içi egitime geçtigimiz günlerde hizmet içi egitim süreçleriyle ilgili Bartin Üniversitesi ile imzalanan is birligi protokolü kapsaminda Erzincan Binali Yildirim Üniversitesi personeli de katilim sagladi.

Düzenlenen etkinlik soru ve cevaplarin ardindan tesekkür belgelerinin takdim edilmesiyle son buldu.
Kaynak: İHA