Marmaris 2022 Yilini Bir Hafta Boyunca Sürecek Etkinlikle Kutlayacak

Marmaris Belediyesi, 2022 yilini bir hafta boyunca sürecek etkinliklerle karsilayacak. Konserler, gösteriler, DJ sovlar yilbasina kadar her aksam Marmarislilere yeni yil coskusu yasatacak. Yeni yil gecesi ise Pinhani sahne alacak.

Marmaris 2022 Yilini Bir Hafta Boyunca Sürecek Etkinlikle Kutlayacak
Marmaris Belediyesi “Yeni yil coskusu meydanda yasanir” sloganiyla bir hafta boyunca çok sayida etkinlik düzenleyecek. Gösterilere her yil oldugu gibi bu yil da 19 Mayis Gençlik Meydani ev sahipligi yapacak. 23-31 Aralik tarihleri arasinda düzenlenecek etkinlikler kapsaminda meydanda kurulan sahnede çok sayida müzisyen, DJ, gösteri grubu sahne alirken öte yandan yeni yil standlari da kurulacak. Günler öncesinden rengarenk ve isil isil led akarlar, yilbasi agaçlari, 2022 tagi ve kardan adam gibi figürlerle süslenen 19 Mayis Gençlik Meydani, binlerce kisinin yeni yil fotograflarinda ölümsüzlesecek.

Yeni yili meydanda karsilamak isteyen Marmaris yasayanlari 2022’ye Pinhani sarkilariyla giris yapacak. 31 Aralik’ta saat 21.00’da DJ performansiyla baslayan gece, ilerleyen saatlerde pop müzigin sevilen sevilen grubu Pinhani konseriyle devam edecek. 2021 yilinda çikarttiklari Dünyadan Uzak sarkisiyla büyük begeni toplayan grup hareketli sarkilariyla dinleyenlere yeni yil coskusu yasatacak. Tüm etkinlikler 19 Mayis Gençlik Meydani’nda düzenlenirken Pinhani Konseri ise Atatürk Meydani’nda gerçeklestirilecek. Tüm etkinlikler pandemi kararlari geregince gece 24.00’da sona erecek.
Kaynak: İHA