GÜNCELLEME - Atasehir'de IETT Soförü Tartistigi 2 Yolcuya Biçak Çekti

Olay ani vatandaslar tarafindan cep telefonuyla kaydedildi Ifadelerine basvurulmak üzere polis merkezine götürülen taraflar, birbirinden sikayetçi olduTARAFLARIN IFADELERI EKLENDI.

Atasehir'de IETT'ye bagli özel halk otobüsü soförünün tartistigi 2 yolcuya biçak çekme ani, cep telefonu kameralarinca kaydedildi.

Alinan bilgiye göre, Küçükbakkalköy Mahallesi Demir Sokak'ta IETT'ye bagli 34 JK 1228 plakali özel halk otobüsünün soförü Yavuz K., yolcular B.B.B. (20) ve M.T.Y. (22) ile tartismaya basladi.

Tartismanin büyümesi üzerine, otobüsü durdurarak yerinden kalkan soför biçakla yolcularin üzerine yürüdü. Orada bulunan bir polis memuru olaya müdahale etti.

Soförün otobüsün içinde biçakla hareket etme ani, bir vatandasin cep telefonu kamerasinca kaydedildi.

Görüntülerde soförün yolcuyla tartismasi, biçakla otobüsün arka tarafina hareket etmesi, yolcuya "in asagiya" diye bagirmasi, bir süre sonra ise otobüsü hareket ettirerek olay yerinden uzaklasmasi yer aliyor.

- Taraflar birbirinden sikayetçi oldu

Polis ekipleri, görüntülerin sosyal medya üzerinden yayinlanmasi üzerine çalisma baslatti.

Ifadelerine basvurulmak üzere polis merkezine götürülen taraflar, birbirinden sikayetçi oldu.

Ifadesine basvurulan soför Yavuz K., otobüs ile seyir halindeyken B.B.B. ve M.T.Y.'nin yüksek ses ile konustuklarini, uyarilmasina ragmen diger yolculari rahatsiz etmeye devam ettiklerini anlatarak, bunun üzerine tartistiklarini söyledi.

Yolcular B.B.B. ve M.T.Y. ise ifadelerinde, tartistiklari otobüs soförü Yavuz K.'nin kendilerine biçak çektigini kaydetti.

Bu arada soför Yavuz K.'nin darp raporu aldigi ögrenildi.

Kaynak: AA