Akçaabat Spor Lisesi Için Protokol Imzalandi

Akçaabat’ta yapilacak olan Spor Lisesi için protokol Trabzon Valiliginde imzalandi.

Akçaabat Spor Lisesi Için Protokol Imzalandi
Akçaabat Sögütlü Mahallesinde yapilacak olan Spor Lisesi için protokol Trabzon Valiligi, Akçaabat Kaymakamligi, Akçaabat Belediyesi, Trabzon il Milli Egitim Müdürlügü ve hayirsever is insani Ibrahim Erdemoglu arasinda imzalandi.

Imza töreninde konusan Akçaabat Belediye Baskani Osman Nuri Ekim, ilçeye yeni bir yatirim kandiracak olmanin mutlulugunu yasadiklarini belirterek, “Spor sehri Akçaabat’imiza yeni bir yatirim kandiracak olmanin mutlulugunu yasiyoruz. Akçaabat Sögütlü Mahallesi Sebat Spor sahalarinin oldugu yere Spor Lisesi yapimi için geçen dönemden bu yana çalismalarimizi sürdürüyorduk. Proje ile ilgili süreçler tamamlanip ihale asamasina gelinmisti ki Erdem Holding Yönetim kurulu Baskani hayirsever is insani Ibrahim Erdemoglu Spor Lisesi insaatinin yapimini kendisinin üstlenecegini ifade etti.

Valimiz Ismail Ustaoglu Baskanliginda Spor Lisesi Yatiriminin protokolünü imzaladik. Degerli sahsiyet Erdem Bey basta olmak üzere emegi geçenlere sahsim ve Ilçem adina bir kez daha sükranlarimi sunuyorum.” dedi.

Akçaabat Spor Lisesinin adeta bir sporcu fabrikasi olacagini ifade eden Ekim, “Spor Turizmi açisindan büyük öneme sahip olan Spor Lisesi kompleksi için süreç, imzalanan protokolle birlikte baslamis oldu. Sögütlü Mahalle’mizde bulunan simdiki Sebat Spor sahalarinin yerine 16 derslikli lise, kapali spor salonu ve 144 ögrenci kapasiteli yurt binasindan olusan Akçaabat Spor Lisesi Komplesi yapilacak. Bu kompleksin ön kismina ise mevcuttaki sahalar tekrardan yapilacaktir. Belediyemiz tarafindan proje asmasinda olan Yaylacik Spor kompleksinin çalismalari bir taraftan devam ederken Spor Lisesi ile ilgili süreci baslatmamiz bizler için gurur verici bir duygu. Gençlerin yarinlara çok daha güçlü ve donanimli hazirlanmalari için hiçbir fedakarliktan kaçinmiyoruz. Hedefimiz gençlerimizin topluma saglikli bireyler olarak kazandirilarak topluma katki saglamalaridir. Akçaabat Spor Lisesi Kompleksi bir taraftan sehrimizin gençlerine akademik, kültürel, spor ve sanat alanlarinda katki saglarken diger taraftan da Spor Turizmi açisindan Akçaabat’imizda Ulusal ve Uluslararasi alanda büyük katkilar saglayacaktir. Akçaabat’imiza hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA