Kars'ta Maçta Çikan Kavgada Kulüp Yöneticisi Yaralandi

Kars'in Kagizman ilçesinde Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. haftasinda Kagizman Gençlerbirligispor ile Dogubayazit Belediyespor maçinda kavga çikti, bir yönetici yaralandi.

Kagizman Ilçe Stadyumu'nda oynanan müsabakada Kagizman Gençlerbirligispor 90. dakikaya 1-0 üstün girdi. Maç 8 dakika uzatilinca Kagizmanli sporcular ve yöneticiler itirazda bulundu.

Dogubayazit Belediyespor 90+2 ve 90+6. dakikalarda buldugu gollerle maçi 2-1 kazandi. Hakemin bitis düdügüyle sporcular ve Kagizmanli yöneticiler itirazda bulundu.

Bir anda çikan olaylar nedeniyle yasanan arbede sonrasi polis ekipleri araya girdi. Çikan arbedede Kagizman Gençlerbirligispor'un yöneticisi Bekir Özbey yaralandi. Saglik ekiplerince Özbey, Kagizman Devlet Hastanesine kaldirildi.

Kagizman Gençlerbirligi Spor Kulüp Baskani Kahraman Kiliç, hakeme itirazin haklari oldugunu ifade ederek "Biz normal olarak hakeme kanuni itirazlarimizda bulunacaktik çünkü bizi yenene kadar uzatmalara gittiler. 90. dakikaya 1-0 önde girdik. Uzatmalarda ikinci gol gelince hakem hemen maçi bitirdi. Kisaca bize yapilan bir haksizlik oldugu açik açik ortada. Biz bunu söylemek isterken maalesef siddete maruz kaldik. Yönetici arkadasimiz Bekir Özbey ismini bilmedigimiz bir polis memurunun joplu siddetine maruz kaldi. Arkadasimiz yaralandi bu kabul edilemez bir olay bu polis memuru hakkinda gerekli mercilere sikayette bulunacagiz." dedi.

Kaynak: AA