Beylikdüzü'nde Motosiklet Hirsizligi Kamerada

Beylikdüzü’nde önceki gün aksam saatlerinde bir restoran önünde sahibinin siparis sonrasi kapi önüne park ettigi motosiklet, hirsizlar tarafindan itekleyerek götürüldü. Yasanan anlar saniye saniye güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

Beylikdüzü'nde Motosiklet Hirsizligi Kamerada
Olay, sali günü aksam saat 21.15 siralarinda Beylikdüzü’nde yasandi. Bir restoranda çalisan Özbekistanli motokurye Abbas Gaybullaev, götürecegi siparisin hazirlanmasini beklerken motosikletinin çalinmis oldugunu gördü. Motosikletini yerinde görmeyen kurye büyük sok yasadi. Isyerinin güvenlik kamerasini inceleyen kurye, motosikletin tanimadigi bir kisi tarafindan iteklenerek götürüldügünü görünce ikinci soku yasadi. Olayla ilgili kamera kayitlarini da alan kurye Abbas Gaybullaev, polise giderek sikayetçi oldu. Gaybullaev, çalinan motosikletinin bir an önce bulunmasini istiyor.

Magdur kurye Gaybullaev, yasanan anlari anlatarak, "Aksam 6’da yasaklar kalktiktan sonra isbasi yaptik. Saat 9 gibi siparisten geldim, motoru park ettim. Içeri girdim ve diger siparisi beklerken 15 dakika sonra motor çalinmisti, hirsizlarin beni takip ettigini düsünüyorum. Motoru iterek, çalistirmadan götürüyorlar. Zaten kamera kayitlari var. Etrafi arastirmamiza ragmen bulamadik. Polise gittik ve sikayetçi olduk. Insallah bulurlar’’ dedi.

Hirsizlik anlari güvenlik kamerasinda

Yasanan hirsizlik anlari güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi. Görüntülerde hirsizlik süphelisinin motosiklete yaklasip baktiktan sonra motosikleti iterek götürdügü görülüyor.
Kaynak: İHA