Yesilay Baskani Ali Dilber, 'Düzce'de Yesilay Elçileri Projesi Devam Ediyor'

DÜZCE – Yesilay Düzce Sube Baskani Uzm. Arb. Av. Ali Dilber, Yesilay elçileri projesi kapsaminda ekiplerin sahada çalismalarinin devam ettigini belirterek, Düzcelilere verdikleri desteklerinden dolayi tesekkürlerini iletti.

Yesilay Baskani Ali Dilber, 'Düzce'de Yesilay Elçileri Projesi Devam Ediyor'
Yesilay Genel Merkezi tarafindan baslatilan, esnaflarin uyusturucu ve alkol bagimliligi hakkinda bilgi düzeylerinin arttirilmasi ve yerel alanda toplumsal farkindaligi olusturmak amaci ile baslatilan Yesilay Elçileri projesi Düzce’de devam ediyor. Yesilay Düzce Sube Baskani Uzm. Arb. Av. Ali Dilber’in önderliginde Yesilay ekipleri sehir genelinde esnaf ziyaretleri gerçeklestirmeye basladi.

Konu ile ilgili bilgiler veren Baskan Ali Dilber, “Genel merkezimiz Yesilay elçileri projesi baslatti. Bizde proje kapsaminda Düzce’de çalismalarimiza basladik. Düzce’de esnaflarimizi ziyaret eden ekiplerimiz, hem projeyi aktariyor, hem de yerel alanda toplumsal farkindalik olusturup tehlike arz eden durumlara karsi önlem almak için çalismalar yapiyor. Yesilay elçisi olmak isteyenlerden bagimliliklar konusunda hassasiyeti yüksek, Herhangi bir bagimlilik sahibi olmayan, Bu alanda mücadele bilinci yüksek, Sube tarafindan organize edilen, farkindalik artirici egitim ve degerlendirme toplantilarina aktif katilim saglayan, Iletisime açik, Bulundugu mahallede gençler basta olmak üzere mahallede ikamet eden kisilerle iletisimi kuvvetli ve Sosyal sorumluluk düzeyi yüksek olan kisileri de ariyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA