Hani'de 2018 Yilinda Sehit Olan Polis Memuru Dualarla Anildi

Diyarbakir’in Hani ilçesinde 2018 yilinda hain terör örgütünün saldirisi sonucu sehit olan polis memuru Nazim Tuncer, Mevlid-i Serif okutularak anildi.

Hani'de 2018 Yilinda Sehit Olan Polis Memuru Dualarla Anildi
17 Aralik 2018 tarihinde eli kanli terör örgütü PKK tarafindan yapilan hain saldirida, Hani Ilçe Emniyet Amirligi emrinde görevli olan polis memuru Nazim Tuncer sehit olmustu. Hain terör örgütü PKK tarafindan Hani ilçesi kirsalinda yapilan saldiri sonucu sehit olan polis memuru Nazim Tuncer, sehadetinin 3. yilinda Ilçe Emniyet Amirligi’nde okunan Mevlid-i Serif ile anildi. Sehit için düzenlenen Mevlid-i Serif programina Hani Kaymakami Abdullah Yüksel, Hani Cumhuriyet Savcisi Ali Küçük, Hakim Mahmut Furkan Gündes, Ilçe Jandarma Komutani Yüzbasi Ilyas Güler, Ilçe Emniyet Amiri Baskomiser Berat Gün, MHP Ilçe Baskani Abdulhamit Aruser, kurum amirleri ve vatandaslar katildi.

Sehit polis memuru Nazim Tuncer’i anma programiyla ilgili olarak Hani Kaymakamliginin sosyal medya hesabinda yapilan paylasimda, “Aziz sehidimizin ruhu için sehadetinin 3. yilinda Hani Ilçe Emniyet Amirligi bahçesinde Mevlid-i Serif okutuldu. Aziz sehidimizi rahmet, minnet ve sükranla aniyoruz. Aziz sehidimizin ruhu sad, mekani cennet olsun” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA