Sancaktepe'de Freni Bosalan Kamyon Önce Otobüs Duragina Ardindan Parka Girdi

Sancaktepe’de içerisinde soförünün bulundugu kamyonunun freni bosaldi. Yokus asagiya olan kamyonet önce otobüs duragina daha sonrada parka girdi. Durakta yolcu olmamasi facia yasanmasinin önüne geçti.

Sancaktepe'de Freni Bosalan Kamyon Önce Otobüs Duragina Ardindan Parka Girdi
Kaza, saat 23:30 siralarinda Sancaktepe Fatih Mahallesi’nde Yörük Caddesi ve Yakacik Caddesi’nin kesistigi noktada meydana geldi. Yokus asagi sekilde park halinde bulunan ve soför koltugunda Fehmi Aydin’in oldugu 34 HV 709 plakali Iveco marka kamyonun freni bosaldi. Soförün tüm müdahalesine ragmen durmayan kamyon refüjdeki agaci kirdi daha sonra otobüs duragina çarpti. Duraga çarpan kamyonet daha sonra parkin tas duvarini kirarak parkin içerisinde ki agaçlara çarparak durabildi. Vatandaslarin kazayi 112 acil çagri merkezine haber vermesi üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekibi sevk edildi. Kazada soför Fehmi Aydin ve yolcu koltugunda oturan Necip Özerdemir yara almazken otobüs duraginda ve parkta kimsenin olmamasi facia yasanmasinin önüne geçti.

Yolcu koltugunda oturan Necip Özerdemir, ”Araç park halindeydi, ben yolcu koltugunda oturuyordum. Birden fren bosalinca kamyondan atlayamadik, buraya kadar geldik. Herhangi bir yarali yok. Kamyon park halindeyken birden fren bosaldi.” dedi.

Kaynak: İHA