Devrekani Ihtisas OSB'nin Yatirim Programina Alinmasi Için Inceleme Yapildi

Devrekani Tarima Dayali Ihtisas Hayvancilik Organize Sanayi Bölgesi’nin yatirim programina alinabilmesi için Tarim ve Orman Bakanligi tarafindan ilçede incelemede bulunuldu.

Devrekani Ihtisas OSB'nin Yatirim Programina Alinmasi Için Inceleme Yapildi
Devrekani Tarima Dayali Ihtisas (Besi) Hayvancilik Organize Sanayi Bölgesi’nin yasal statü kazanmasinin ardindan yatirim programina alinabilmesi içinde çalismalar hiz kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Devrekani Ihtisas OSB’nin yatirim programina alinabilmesi için Tarim ve Orman Bakanligindan gelen ekip, ilçede saha incelemesinde bulundu. Tarim ve Orman Bakanligi TDIOSB Daire Baskani Deniz Oruç ve ekibi, Devrekani’de Organize Sanayi Bölgesinin yapilacagi alanda incelemelerde bulundu. Devrekani Belediye Baskani Engin Altikulaç, saha incelemesinin ardindan proje hakkinda sunum esliginde ekibe bilgi verdi.

Baskan Altikulaç, kurulus islemlerine 3,5 yil önce basladiklari Devrekani Tarima Dayali Ihtisas (Besi) Hayvancilik Organize Sanayi Bölgesi projelerinin Tarim ve Orman Bakani Bekir Pakdemirli tarafindan onaylanmasinin ardindan yatirim programina da alinmasi için çalismalarin hiz kesmeden devam ettigini söyledi.



Baskan Altikulaç, Devrekani Tarima Dayali Ihtisas (Besi) Hayvancilik OSB projesinin yatirim programina alinmasi öncesi Daire Baskani Deniz Oruç ile ekibini Devrekani’de misafir ettiklerini ve yapilan alanda ekiple birlikte incelemelerde bulunduklarini kaydetti.

Kaynak: İHA