Baskan Seker Açiklamasi '24 Saat Nöbette Ve Görevdeyiz'

Mut Belediye Baskani Volkan Seker, ilçe genelinde 3 gündür devam yagislar dolaylisiyla, belediye birimlerinin 24 saat nöbette ve görevde oldugunu söyledi.

Baskan Seker Açiklamasi '24 Saat Nöbette Ve Görevdeyiz'
Baskan Seker yaptigi açiklamada, ilçe merkezinde baslayarak mahalle ve sokaklarda herhangi bir can ve mal kaybina karsi devriye ve denetim yaptiklarini belirterek, "Vatandaslarimizin herhangi magduriyet yasamamasi için tehlike arz eden bir durum oldugu takdirde 05417742710 numarali telefondan birimlerimize ulasabilirler. Her zaman oldugu gibi en agir hava kosullarinda da 24 saat vatandasimizin emrinde ve hizmetindeyiz” dedi.

Asiri yagistan etkilenen vatandaslarin evlerini ziyaret eden Baskan Seker, “Durumlarini yerinde gördügümüz ve afetten etkilenen vatandaslarimiza geçmis olsun diyor, Mut Belediyesi olarak bütün imkanlarimizla seferber oldugumuzun bilinmesini istiyorum. Ekiplerimiz sahadadir. Vatandasimizin emrindedir. Mut insaninin derdi bizim derdimizdir” diye konustu.

Emniyet Müdürlügü ile gece boyunca iletisim halinde hizmet verildigine dikkat çeken Seker, “Gecesini gündüzüne katarak can ve mal güvenligimiz için her daim hizmet veren emniyet teskilatimizi kutluyorum. Allah onlardan razi olsun” ifadesini kulandi.
Kaynak: İHA