Adana'da Otomobille Çarpisan Motosikletin Sürücüsü Öldü

Otomobil sürücüsünün tutuklandigi kazada hayatini kaybeden garsonun mesai arkadaslari, çalistiklari restoranin bir bölümünü onun fotograflari ve karanfillerle donatti.

Adana'da, mesai bitiminde evine dönmek için motosikletiyle yola çikan garson, otomobille çarpistigi kazada hayatini kaybetti.

Merkez Yüregir ilçesindeki bir restoranda garson olarak çalisan Mehmet Adanir (31), gece mesaisini tamamlayip evine gitmek için motosikletiyle yola çikti.

Adanir, Haci Sabanci Bulvari'nda seyir halindeyken Ö.A. yönetimindeki 01 NM 163 plakali otomobille çarpisti.

Kazada agir yaralanan Adanir, tedaviye alindigi özel hastanede müdahaleye ragmen kurtarilamadi.

Gözaltina alinan ve alkollü oldugu belirlenen otomobil sürücüsü Ö.A. ise sevk edildigi adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandi.

Motosiklet sürücüsünün akrabasi Mehmet Fikri Aykal, gazetecilere, "Yegenimizin aksam is yerinden çikip eve gelecegi sirada kazada agir yaralandigi haberini aldik. Daha sonra da kaldirildigi hastanede yasamini yitirdi. Otomobilin sürücüsü de alkollüymüs. Kazadan sonra sürücüye ev hapsi verilmisti, yegenimin vefatindan sonra sürücü tutuklandi." dedi.

- Restoranda görev yaptigi alan hizmete kapatildi

Adanir'in çalistigi restoranda, mesai arkadaslari hayatini kaybeden garsonun görev yaptigi alani hizmete kapatip fotograf ve karanfillerle donatti.

Restoran sahibi Ugur Aydin, yasamini yitiren Adanir'in çevresinde sevilen örnek biri oldugunu belirterek, "Yaklasik 4 yildir bizimle beraber çalisiyordu. Kendisiyle agabey kardes gibiydik. Simdi onu kaybetmenin acisini yasiyoruz. Burada onun yoklugu nedeniyle hiç kimsenin yüzü gülmüyor. Bulundugum yer, kaybettigimiz arkadasimizin hizmet ettigi alandi. Bu alana onun ismini verecegiz." ifadelerini kullandi.

Adanir'in kazadan önce çalistigi restoranda müsterilerine hizmet etmesi ve kazadan 3 dakika önce kaskini takarak motosikletine binip is yerinden ayrilmasi güvenlik kameralarina yansidi.
Kaynak: AA