Vali Dagli Açiklamasi 'TEKNOFEST Sehre Turizm Anlaminda Hareketlilik Getirecek'

SAMSUN – Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli, Samsun merkezli düzenlenecek TEKNOFEST 2022’nin sehre turizm anlaminda önemli bir hareketlilik getirecegine inandigini söyledi.

Vali Dagli Açiklamasi 'TEKNOFEST Sehre Turizm Anlaminda Hareketlilik Getirecek'
Il Turizm Tanitim ve Gelistirme Koordinasyon Kurulu Toplantisi, Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dagli baskanliginda, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, SAMÜ Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Selahattin Kaynak, ilgili kamu kurum ve kuruluslari ile sivil toplum kurulusu temsilcileri ve T3 Vakfi yetkililerinin katilimiyla gerçeklestirildi.

T3 Vakfi Müdürü Ömer Kökçam’in da bir sunum gerçeklestirdigi toplantida, Samsun’un turizmde bir marka haline gelmesi ve tanitilmasi noktasinda yürütülen çalismalarla kültür, termal, saglik ve spor turizmi basta olmak üzere Samsun’un tüm potansiyellerini harekete geçirmenin gayreti içerisinde olduklarini ifade ederek, bu yil Samsun merkezli düzenlenecek olan TEKNOFEST 2022’nin hem festival süresince hem de birakacagi kalici izlerle sonraki yillarda da Samsun’a turizm anlaminda önemli bir hareketlilik getirecegine inandigini ifade eden Vali Dagli, bu dogrultuda belediyelerden kaymakamliklara, rehberlerden otel isletmecilerine kadar herkesin iyi ve ortak bir motivasyonla hareket etmesinin çok önemli oldugunu ve bu konuda herkese sorumluluklar düstügünü ifade etti.

Kaynak: İHA