Tokat Belediyesinde Sosyal Denge Sözlesmesi Imzalandi

Tokat Belediyesi ile Belediye ve Il Özel Idaresi Çalisanlari Birligi Sendikasi (Bem-Bir-Sen) arasinda sosyal denge sözlesmesi imzalandi.

Sözlesme imza töreninde konusan Tokat Belediye Baskani Eyüp Eroglu, yüzde 120 olarak yeni sosyal denge sözlesmesinin hayirli olmasini diledi.

Sosyal denge sözlesmesinin her yil belirli oranda artirilarak bugüne kadar gelindigini anlatan Eroglu, "Memur kardeslerimizin sosyal denge sözlesmesini degerlendirme yaparak bütçe ölçüsünde, Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan'in verecegi müjdeleri göz önünde bulundurarak belirledik. Hamdolsun, yüzde 120'lik tavan noktasindaki sosyal denge sözlesmesine karar verdik. Bem-Bir-Sen Genel Merkezimize, toplantimiza saglik sorunlari sebebiyle istirak edemeyen Genel Baskanimiz Levent Uslu'ya, Genel Baskan Yardimcisi Nurettin Sever'e, Bem-Bir-Sen Tokat Sube Baskani Oguzhan Torun'a ve emek veren herkese tesekkür ediyorum." dedi.

Bem-Bir-Sen Genel Baskan Yardimcisi Nurettin Sever ise her zaman çalisanlarin yaninda olduklarini vurgulayarak, "Baskanimiz Eyüp Eroglu'na tesekkür ediyorum. Belediyelerimizde çalisan arkadaslarimiz belediyeyi sahiplenmeli, Tokat ilimize hizmet etme düsüncesiyle birlik ve beraberlik içerisinde gayret etmeliler. Tokat'ta bütün birimlerin bir ve beraber olarak, birlik içerisinde çalistiklarini görüyorum. Bu manasiyla Tokat Belediyesi tüm belediyelere örnek bir belediyedir." diye konustu.

Kaynak: AA