Sanliurfa'da Kayip 4 Arkadastan 2 Gündür Haber Alinamiyor

Sanliurfa’nin Haliliye ilçesinde 4 arkadastan iki gündür haber alinamiyor. Aileler, yetkililerden çocuklarinin bulunmasi için yardim bekliyor.

Sanliurfa'da Kayip 4 Arkadastan 2 Gündür Haber Alinamiyor
Edinilen bilgiye göre, olay Haliliye ilçesine bagli Süleymaniye Mahallesinde meydana geldi. Geçtigimiz sali günü sabah saatlerinden itibaren evden çikan çocukluk arkadaslari Faysal Bilgiç (18), Furkan Uyusmaz (18), Mehmet Dogan (17) ile Mehmet Albayrak’tan (19) iki gündür haber alinamiyor. Ailelerinin polise kayip ihbarinda bulundugu 4 arkadas, emniyet ekiplerini alarma geçirdi.

“Çocuklarimizin sagligindan endise ediyoruz”

Kaybolan gençlerden Furkan Uyusmaz’in annesi Fatma Uyusmaz, “Sabah saatlerinde, anne ben ise gidecegim dedi.

Daha sonra is elbiselerini de alarak evden çikti. Bir daha haber alamadik. Çok kötü durumdayiz. 4 arkadasi ile birlikte kayiplar. Hem telefonlarini hem de sosyal medya hesaplarini kapatmislar. Ulasamiyoruz, çocuklarimizin sagligindan endise ediyoruz. Bize yardim edin” dedi.

Kaybolan gençlerden Furkan Uyusmaz’in babasi Mehmet Haci Uyusmaz, “Iki gündür ogluma ulasamiyorum. Telefonuna ulasamiyorum. Aramadigim, sormadigim yer kalmadi. Çok kötü durumdayiz. Her yerde ariyoruz. Duyan, gören olursa lütfen bize yardim etsin” seklinde konustu.



“Bizi duyuyorsan evine dön”

Kaybolan gençlerden Faysal Bilgiç’in agabeyi Nurullah Bilgiç, kardesine, “Kardesim iki gündür seni ariyoruz. Neredeysen çik gel. Kardesim, ailen olarak perisan bir haldeyiz. Bizi duyuyorsan gel, seni bekliyoruz" diye seslendi.
Kaynak: İHA