Palandöken Açiklamasi 'Esnaf Finansal Okuryazarlik Egitimini Kaçirmamali'

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu Bendevi Palandöken, "Esnaf finansal okuryazarlik egitimini kaçirmamali” dedi.

Palandöken Açiklamasi 'Esnaf Finansal Okuryazarlik Egitimini Kaçirmamali'
TESK, DMW Egitim ve Danismanlik Hizmetler A.S ve Istanbul Arel Üniversitesi isbirligi ile çevrimiçi olarak verilen finansal okuryazarlik egitiminin devam ettigini hatirlatan Palandöken, “Esnafimizin kendini gelistirmesi ve küresel ekonomiye dair çesitli bilgiler ve deneyimler elde etmesi için konfederasyonumuz, Istanbul Arel Üniversitesi ve DMW Egitim ve Danismanlik Hizmetler A.S isbirliginde verilen ücretsiz ve uluslararasi katilim belgeli finansal okuryazarlik egitimleri devam ediyor. Ilk 4 grubun egitimleri tamamlandi ve 5. Grup egitimleri 19 Aralik 2021 Pazar günü 09.30 ile 17.30 saatleri arasinda çevrimiçi yapilacak” diye belirtti.

“Esnaf uluslararasi katilim belgeli bu egitimi kaçirmamali”

Kendini, islerini ve bakis açisini ekonomik anlamda gelistirmek isteyen esnafin bu egitimi kaçirmamasi gerektigini de belirten Palandöken, “Her ay gerçeklestirilen bu egitimleri tüm teskilatimiza genelge ile de duyuruyoruz fakat bu egitici ve bilgilendirici egitimden henüz faydalanmayan esnaf ve sanatkârimiz mevcut. Kendini gelistirmek, finansal anlamda ufkunu genisleterek yeni bilgiler ögrenmek isteyen esnaf ve sanatkârimiz Web site üzerinden kayit olusturarak 1 gün süren bu egitimi kaçirmamali. Çesitli konular içeren ve interaktif olarak devam eden bu egitimlerde esnafimiz hem is yerini gelistirmede, hem para yönetimini ögrenmede hem de farkli bakis açisi kazanarak islerini büyütmede önemli kazanimlar elde ediyor” seklinde konustu.

Kaynak: İHA