Marmaris Belediyesi Sosyal Isler Müdürü Zift Açiklamasi '8 Gün Uyumadan Da Ayakta Kalabildigimi Gördüm'

Yanginda ve sel felaketlerinde günlerce sahadan hiç ayrilmadan çalisan Marmaris Belediyesi Temizlik ve Kültür Sosyal Isler Müdürü Suzan Zift, Kent Konseyi Kadin Yürütme Kurulu’nun ‘basarili kadinlar’ toplantilarinin ilk konugu oldu. Yangin döneminde yasadiklarini anlatan Zift, "Ben uyku olmadan yasayamayacagimi düsünen bir insanken 8 gün uyumadan da ayakta kalabildigimi gördüm" dedi.

Marmaris Belediyesi Sosyal Isler Müdürü Zift Açiklamasi '8 Gün Uyumadan Da Ayakta Kalabildigimi Gördüm'
Marmaris Kent Konseyi Kadin Yürütme Kurulu’nun her ay Marmaris’in basarili bir kadinini konuk aldigi toplantilarinin ilk konugu Marmaris Belediyesi Temizlik ve Kültür Sosyal Isler Müdürü Suzan Zift oldu.

Kent Konseyi Kadin Yürütme Kurulu Baskani Hatice Kekeva, her ay Marmaris’te yasayan bir kadini konuk alacaklarini belirterek “Onlari size tanitmak ve basari öykülerini kendilerinden dinlemek için böyle bir karar aldik. Ilk konugumuz da yanginda ve son olarak sel felaketinde gösterdigi basari nedeniyle Marmarisli kadinlara örnek olan Suzan Zift oldu” diye konustu.

Temizlik ve Kültür Sosyal Isler Müdürü Zift ise “Marmarisli güçlü kadinlarla bir ara olmanin mutlulugunu yasiyorum, sizlerle gurur duyuyorum. Sizler bizlerin arkasinda bir güçsünüz” dedi.

Suzan Zift, “Yangini atlattik nefes alalim derken selle tekrar yorulduk. Yanginda 8 gün uykusuzluk yasadik. Ben uyku olmadan yasayamayacagimi düsünen bir insanken 8 gün uyumadan da ayakta kalabildigimi gördüm. Bu selde de 4 gün boyunca 4 saatlik uykuyla çalismaya devam ettik. Belediye Baskanimiz Mehmet Oktay’in bize verdigi güçle, onun verdigi dayanakla hep beraber sorunlarin altindan kalkiyoruz. Bütün bunlar bir sinavdir. Bunlar bizi birlestirici güçtür. Vatandas olarak bizim yanimizda olmanizdan, bize güç vermenizden bize emek sarf etmenizden ayrica gurur duyuyoruz” dedi.

Hatice Kekeva, Suzan Zift’e çiçek takdim ederken Zift de çiçegi tüm kadinlar adina aldigini söyledi.

Kaynak: İHA