Islahiye'ye Asfalt Serim Makinesi Destegi

Sahinbey Belediyesi, daha önce taziye evi yaparak, vakumlu temizlik araci hediye ettigi Islahiye Belediyesine simdi ise asfalt serim makinesi hibe etti.

Islahiye'ye Asfalt Serim Makinesi Destegi
Vatandasa hizmet için tüm ilçe belediyeleri ile isbirligi ve koordineli bir sekilde çalisan Sahinbey Belediyesi, destegini de sürdürüyor. 7 Ilçe belediyesine vakumlu yol süpürge araci hediye eden Sahinbey Belediyesi, Islahiye Ilçesi’nin ihtiyaci olan finiser makinesini Islahiye Belediyesine vermek için protokol imzaladi.

“Vatandasa kaliteli hizmet vermek için çalisiyoruz”

Sahinbey Belediye Baskani Mehmet Tahmazoglu, verilen finiser makinesi ile asfalt çalismalarinin çok daha hizli ve kaliteli olacagini belirterek, “Sahinbey Belediyemiz ile Islahiye Belediyemiz arasinda isbirligimiz devam ediyor. Daha önce Islâhiye Ilçemize taziye evi yapmistik. Islahiye ilçemize ayrica temizlik aracida hediye etmistik. Simdide finiser makinesi devri yapiyoruz. Bu makine ile Islahiye ilçemize yapilan asfaltlar çok daha düzgün ve hizli bir sekilde yapilmis olacak. Belediyelerimizle isbirligi halinde vatandasimiza çok daha hizli kaliteli hizmet vermenin amaci içerisindeyiz. Isbirliginden dolayi Islahiye Belediye Baskanimiz Kemal Vural’a tesekkür ediyor, Islahiye Ilçemize hayirli olmasini diliyorum” dedi.

“Asfalt çalismalarimiz daha kaliteli olacak”

Islahiye Belediye Baskani Kemal Vural, Sahinbey Belediyesinin Islahiye Ilçesine her zaman destek oldugunu belirterek “Sahinbey Belediye Baskanimiz daha önce Ilçemize taziye evi yapmisti. Hediye ettigi temizlik araci ile de önemli bir eksigimizi giderdi. Simdi de finiser makinesi veriyor. Bu makine asfalt çalismasinin alt yapisinda büyük kolaylik saglarken, asfalt serimini de yapiyor. Ayrica parke tasinin alt dösemesini de bu makine ile yapabiliyoruz. Finiser makinesi ile yapilan isler daha kaliteli oluyor. Sahsim ve Ilçem adina Sahinbey Belediye Baskanimiz Mehmet Tahmazoglu ve ekibine sonsuz tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA