Edirne'de Tava Cigeri Fiyati 43 Lira Oldu

Edirne Ticaret ve Sanayi Odasi Aralik Ayi Meclis Olagan Toplantisi’nda ekmek, tava ciger ve köfte satis fiyatlarini belirledi. Çogunlugun katilimi ile gerçeklesen toplantida ekmek, köfte ve Edirne Tava Ciger ile otel konaklama tarifeleri hakkinda güncelleme karari alinmistir.

Edirne'de Tava Cigeri Fiyati 43 Lira Oldu
Edirne Ticaret ve Sanayi Odasi Meclis toplantisinda alinan karar ile ekmek fiyatlari 200 gram 2 lira, 250 ekmek gram 2 buçuk lira, 400 gram 4 lira, 1 kilogram ekmegin fiyati ise 10 lira olarak karar alindi. Ayrica özel amaçli unlu mamullerinde yeni fiyatlari belirlendi. Köfte ve Edirne Tava Ciger fiyatlari ise 150 gram köfte ve 150 gram Edirne Tava Ciger 43 lira olarak belirlendi.

Alinan karar ile otel konaklama fiyatlari da güncellendi

Konu ile ilgili üyelerin belirlenen onayli fiyat tarifelerinin gerektigi sekilde bulundurulmasina iliskin yapilan açiklamada, “Edirne Ticaret ve Sanayi Odasi’ndan teslim almalari ve bu tarifelerde belirlenen fiyatlara (5174 sayili kanun ve ilgili yönetmelik geregi)isyerlerinde tüketicilerin ve ilgililerin rahatlikla görebilecegi sekilde bulundurulmasina, ilgili kurum ve kuruluslarin yapacagi denetlemelerde zor durumda kalinmamasi için tarifelerdeki yazili tüm hususlara uygun bir sekilde mal ve hizmet satislarinin gerçeklestirmeleri, üyelerimiz ve kamuoyunun bilgilerine sunulur” denildi.
Kaynak: İHA