Evi Basip Baldizini Yaraladi, Karisi Silahi Elinden Alip Onu Vurdu

Konya’da bosanma asamasindaki karisinin yasadigi eve gelen alkollü bir kisi, yaninda bulunan tabanca ile baldizini yaralarken, çikan kavgada sahsin elinden silahi alan karisi ayni tabanca ile kocasini yaraladi.

Evi Basip Baldizini Yaraladi, Karisi Silahi Elinden Alip Onu Vurdu
Olay, saat 23.00 siralarinda merkez Selçuklu ilçesi Parsana Mahallesi Dikilitas Sokak üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, esiyle bosanma asamasinda olan Ergün K. (27), alkollü bir sekilde uzaklastirma karari bulunan sokakta site içerisinde bulunan karisinin yasadigi eve geldi. Çikan sözlü tartismanin ardindan Ergün K. yaninda bulunan tabancayla karisi Ersen K.’nin kiz kardesi Ebru Ç.’yi karnindan yaraladi. Bu sirada çikan arbedede Ersen K. kocasinin elindeki tabancayi alarak Ergün K’yi bacagindan yaraladi. Ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulasan saglik ekipleri yaralilari ambulanslarla Konya Sehir Hastanesine kaldirdi.

Hastanede tedavi altina alinan yaralilarin saglik durumlarinin iyi oldugu ögrenildi. Elinden aldigi silahla kocasini yaralayan Ersen K. ise ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA