Serdar Mahallesi'ne 30 Yil Sonra Yeni Yol

Serdar Mahallesi’nde Küme Evler ile Er Sokak’i birbirine baglayarak ulasim süresini bes kat daha kisaltan yeni yol, Izmit Belediyesi ekipleri tarafindan yapildi.

Serdar Mahallesi'ne 30 Yil Sonra Yeni Yol
Serdar Mahallesi Küme Evler Sokak’ta yasayan vatandaslar Izmit Belediye Baskani Fatma Kaplan Hürriyet’ten, Küme Evler ile Er Sokak’in baglantisinin saglanmasini, özellikle çocuklarin okula giderken yolu kisalttigi için sik kullandigi yolun iyilestirilmesi talebinde bulundu. Bu sorunu çözecegini ve iki sokagi baglayacak yolun tamaminin genisletileceginin ve üst yapisinin düzenleneceginin sözünü veren Hürriyet, ekiplere talimat verdi. Bölge kosullari dikkate alinarak söz konusu alana beton yol yapilmasina karar verildi ve Küme Evler’den Er Sokak’a uzanan yolda çalisma basladi.

650 metre uzunlugunda, 6 metre genisligindeki yol mahalleye beton yol olarak kazandirildi.

Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, her iki sokagi birbirine baglayan stabilize yolun genisletilmesi çalismasini kisa sürede tamamladi. 600 metreküp beton dökülerek, yol tamamlanacak. 30 yil sonra mahallesine istedikleri yolun yapildigini belirten Serdar Mahalle Muhtari Ümit Yilmaz ise sosyal medya hesaplarindan yaptigi paylasimla yol çilelerinin bittigini söyledi, Fatma Kaplan Hürriyet ve ekibine tesekkür etti.
Kaynak: İHA