Bilecik Valisi Kizilkaya Osmaneli Ilçesinde Bir Dizi Incelemelerde Bulundu

Bilecik Valisi Dr. Kemal Kizilkaya, Osmaneli ilçesinde çesitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Bilecik Valisi Kizilkaya Osmaneli Ilçesinde Bir Dizi Incelemelerde Bulundu
Vali Kizilkaya’yi, Osmaneli ziyaretinde Kaymakam Yüksel Ünal, Belediye Baskani Münür Sahin, Ilçe Emniyet Müdürü Dr. Ali Özgan daire müdürleri ile siyasi parti temsilcileri karsiladi.

Vali Kizilkaya, Osmaneli Belediyesi tarafindan Bilecik Seyh Edabali Üniversitesine tahsis edilen konaklarda egitim görecek olan Osmaneli Meslek Yüksek Okulu Asçilik Bölümünde ve tarihi konaklarda incelemelerde bulundu.

Geçtigimiz hafta açilisi yapilan Muhtarlar Dernegi ziyaret ederek hayirli olsun diye Vali Kizilkaya muhtarlar ile bir süre sohbet ederek muhtarlarin talep ve isteklerini dinledi.

Vali Kizilkaya Osmaneli ziyaretleri kapsaminda 1992 yilinda Diyarbakir’in Hani ilçesinde 2 çocugu ve esi ile birlikte sehit edilen Askerlik Subesinde görevli Personel Basçavus Kemal Ay’in ailesini ziyaret etti. Ziyaret sirasinda Osmaneli Müftüsü Sadik Erenbas’in okudugu Kur’an-i Kerim tilaveti ve dualari sonrasi sehit annesi ve yakinlariyla yakindan ilgilenen Vali Kizilkaya “’Sehidimiz Kemal Ay’in ve tüm sehitlerimizin ruhlari sad olsun. Vatan ugruna, canlarini seve seve veren sehitlerimizin aileleri devletimize emanettir. Bugün bu topraklarda huzur içinde yasiyorsak, bunu Aziz sehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin emsalsiz fedakarliklarina borçluyuz. Devletimiz, vatan için canlarini feda edenlerin emanetine sahip çikmaktadir. Sehitlerimizin ailelerinin sevinçleri sevincimiz, üzüntüleri de üzüntümüzdür. Devlet olarak her zaman yanlarindayiz, olmaya da devam edecegiz ”‘dedi.

Vali Kizilkaya, Osmaneli’deki ziyaretlerine güçlendirme çalismasi yapilacak eski Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde incelemelerde bulunarak Osmaneli Kaymakami Yüksel Ünal’dan çalismalar hakkinda bilgiler aldi. Osmaneli faaliyet gösteren faaliyet gösteren fabrikalarda ve Osmaneli Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulunan, fabrika yetkililerinden çalismalar hakkinda bilgiler alan Vali Kizilkaya, son olarak Çerkesli Köyünü ziyaret ederek muhtarliga ait sosyal tesislerde köy muhtarlari ve vatandaslar ile bir araya gelerek sohbet etti.

Vali Dr. Kemal Kizilkaya’nin Osmaneli ziyaretlerine AK Parti Il Baskani Serkan Yildirim, Il Meclis Baskani Osman Yilmaz, Il Tarim ve Orman Müdürü Necmettin Yoldas eslik etti.
Kaynak: İHA