Düzce'nin Yöresel Ürünleri Izmir'de Sergilenecek

Türkiye’nin en önemli turizm fuarlarindan biri olan Travel Turkey Izmir Fuar’inda BAKAB ile yer alacak olan Düzce Belediyesi, hem dogal ve tarihi güzelliklerini tanitacak hem de yöresel ürünleri sergileyecek.

Düzce'nin Yöresel Ürünleri Izmir'de Sergilenecek
Düzce Belediyesi Kültür Isleri Müdürlügü, Izmir’de yapilacak olan Travel Turkey Turizm Fuar’inda kente özgü ürünleri ve cografi isaretli ürünleri hem ikram edecek hem de tanitacak. BAKAB standinda yöresel ürünlerin yani sira ilin tarihi, doga ve turistik alanlari da genis kapsamli bir sekilde misafirlere anlatilacak.

2-4 Aralik 2021 tarihleri arasinda gerçeklestirilecek olan turizm fuarinda Kültür Isleri Müdürlügüne bagli BELMEK kursiyerleri yüzlerce kese dikimi yapti. Dikilen keselere Osmanli Saraylarinin bas taci pirinçlerinden olan Konuralp (Kasaba ) pirinci misafirlere takdim edilerek tüm dünyanin tanimasi saglanacak. Düzce Belediyesi ayni zamanda Düzce’ye özgü tütün kolonyasi, Düzce findigi da ikramlarinda bulunacak.

Düzce Belediyesi istirak sirketlerinden biri olan BELTUR da Travel Turkey Izmir fuarinda cografi isaretli yöresel ürünlerin satisini da yapacak. Düzceli kadinlarin yaptigi ürünler, Izmir’den tüm dünyaya yayilacak.
Kaynak: İHA