Dereye Uçmak Üzere Olan Arabayi Esnaf Kurtardi

Antalya’da dereye uçmasina ramak kalan otomobili sanayi esnafi kurtardi. O anlar bir isyerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi. Otomobilde bulunan 4 kisi ise kazayi yara almadan atlatti. Kaza sonrasi olay yerine gelen esnaf, is makinasiyla otomobili bulundugu yerden çikardi.

Dereye Uçmak Üzere Olan Arabayi Esnaf Kurtardi
Serik ilçesinde meydana gelen kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çikti. Sürücüsü ve plakasi belli olmayan araç, yol kenarinda bulunan incir agacina çarparak durabildi. Sans eseri dereye düsmekten son anda kurtulan otomobilde bulunanlar kazayi yara almadan atlatti. Kaza ani ise güvenlik kamerasi tarafindan anbean kaydedildi. Kaza sonrasi otomobilin yaklasik 5 metre yüksekligindeki dereye düsmemesi için çevrede bulunan sanayi esnafi ve vatandaslar seferber oldu. Önce halatlarla arabayi kurtarmaya çalistilar, yeterli olmayinca hurda isletmesine ait kepçe yardimiyla otomobili dere kiyisindan çekerek kurtardilar. Olay sonrasi kazayi ucuz atlatan 4 kisi yapilan yardima kayitsiz kalmadi, bölge esnafina tesekkür etti ve olay yerinden uzaklasti.

“Yarali ya da can kaybi yok”

Hurdacilikla ugrasan ve olay yerindeki otomobili bulundugu yerden kepçe yardimiyla çikaran Anil Topaktas, "Biz ilk olay oldugunda bir sey anlamadik, gürültü oldu. Yaklasik 4-5 dakika sonra aracin bulundugu yerde kaymak üzere oldugunu fark ettik. 4 kisilerdi, vatandaslarimiz yardim etmek için ugrastilar. Aracin hareket etmesini engellemeye çalistilar. Yetersiz oldugunu görünce kepçemize bindik gittik. Kepçeyle arabayi çikardik. Herhangi yarali ya da can kaybi yok. Bu insanlik adina yapilmis bir sey. Bekleyebilirdik de hatta zorunlulugumuzda yok. Yardimci olmak maksadiyla is makinalarina bindik kurtardik. Onlar da minnettar olduklarini belirtip tesekkür ettiler" dedi.

Kaynak: İHA