Baskan Özcan, Pinarbasi Mahallesi'ndeki Çalismalari Inceledi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Pinarbasi Mahallesi Malhalli Mezarligi mevkiinde yapimi tamamlanan istinat duvari çalismalarini yerinde inceledi.

Baskan Özcan, Pinarbasi Mahallesi'ndeki Çalismalari Inceledi
Nazilli Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Pinarbasi Mahallesi Malhalli Mezarligi mevkiinde istinat duvari yapim çalismalarini tamamlandi.

Yaklasik 90 metre uzunluk ve 2 metre yükseklige sahip istinat duvarinin tamamlanmasi ile bölgenin daha güvenli hale getirildigini belirten Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; “Kis aylarinin gelmesi ile birlikte ilçemiz genelinde çalismalarimiza hiz verdik. Saha ekiplerimizin riskli olarak tespit ettigi bölgelerde ihtiyaç ivediligi gözeterek can ve mal güvenligini tehdit eden noktalarda faaliyetlerimize devam edecegiz” diye konustu.

Merkez ve kirsal mahallelerde insa edilen istinat duvarlari ile can güvenligini tehlikeye atan noktalar güvenli hale getirilmis oldu.

Çalismalari yakindan takip eden mahalle sakinleri, Baskan Özcan ile sohbet ederek taleplerini iletti.

Pinarbasi Mahallesi 1 ve 590 Sokak’ta yol yenileme çalismalarina basladiklarini kaydeden Baskan Özcan, söz konusu bölgedeki faaliyetlerin ivedilikle gerçeklestirilerek yolun yaya ve araç trafigine açilacagini müjdeledi.
Kaynak: İHA