GÜNCELLEME 2 - Afyonkarahisar'da Otomobile Ates Açilmasi Sonucu 4 Kisi Öldü

ZANLININ YAKALANMASI EKLENDI.

Afyonkarahisar'in Çikrik beldesinde otomobile silahla ates açilmasi sonucu 4 kisi öldü, bir kisi agir yaralandi.

Alinan bilgiye göre, Erenler Mahallesi'ndeki belde meydaninda I.K, bosanma sonucu çocuk velayeti meselesinden anlasmazlik yasadigi ve borç nedeniyle evine icra gelmesi yüzünden aralarinda sorun bulunan ailenin içinde oldugu otomobile tabancayla ates açti.

Otomobildeki Hanife Mutlu, Mevlüt, Hatice, Sefika ve Yusuf Mercan yaralandi.

Ihbar üzerine olay yerine saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralilar, ambulanslarla Afyonkarahisar'daki çesitli hastanelere kaldirildi.

Hanife Mutlu, Mevlüt, Hatice ve Sefika Mercan, kaldirildiklari hastanelerde müdahaleye ragmen hayatini kaybetti.

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'nde tedavisi süren Yusuf Mercan'in durumunun agir oldugu bildirildi.

Olay yerinden otomobille kaçan I.K, suç aleti tabancayla saklandigi merkeze bagli Beyyazi beldesinde jandarma ekiplerince yakalandi.

Zanli, Il Jandarma Komutanligina götürüldü.

Çikrik Belediye Baskani Recep Küçükkayar, AA muhabirine, yasanan olaydan dolayi çok üzgün olduklarini söyledi.

Kendisinin Afyonkarahisar'da oldugunu ve olayi duyar duymaz beldeye geldigini dile getiren Küçükkayar, "Neticede ben beldeye geldigimde olay olmustu. 4 ölü ve bir agir yarali oldugunu ögrendik. Daha önceden bunlar dünürlerdi. Amca çocuklariydi, yabanci degillerdi ama bosanmislardi. Nasilsa bu olay yasandi. Allah'im bu acilari kimseye göstermesin. Çok zor gerçekten. Belediye baskani olarak ben çok üzgünüm." diye konustu.

Erenler Mahallesi Muhtari Bekir Islek de silahli olayin aksam saatlerinde meydana geldigini anlatti.

Bosanma sonucu olayin bu duruma geldigini ifade eden Islek, "Bunlarin arasinda ayrica alacak verecek meselesi de vardi. Bosanma olayi da olunca da durum bu noktaya geldi. Tam detayini da bilmiyoruz. Kasabamizda böyle bir olayin olmasi çok üzücü." dedi.
Kaynak: AA