Diyarbakir'da Hastane Çalisanlarina Müzikli Moral

Diyarbakir Egitim ve Arastirma Hastanesi tüm saglik çalisanlarina yönelik moral ve motivasyon günü etkinligi düzenlenirken, etkinlikte konusan hastanenin Bashekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, Diyarbakir için daha iyi hizmet anlaminda ne gerekiyorsa hastane olarak her zaman hazir olacaklarini söyledi.

Diyarbakir'da Hastane Çalisanlarina Müzikli Moral
Diyarbakir Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Muhammet Asena tarafindan hastane konferans salonunda tüm saglik çalisanlarina yönelik moral ve motivasyon günü etkinligi düzenlendi.

Hastanede çalisan tüm saglik çalisanlari davet edildigi etkinlikte müzik dinletisine Halk Egitim Merkezi sanatçilari yöresel müzik esliginde personeller keyifli dakikalar geçirdi. Program açilisinda konusan Egitim ve Arastirma Hastanesi Bashekimi Doç. Dr. Muhammet Asena, zaman zaman bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceklerini belirterek, vatandaslara daha iyi hizmet etmek için, personellerin moral ve motivasyonlarini sürekli yüksek tutacaklarini söyledi.

Asena, "Diyarbakir için daha iyi hizmet anlaminda ne gerekiyorsa Egitim ve Arastirma Hastanesi olarak her zaman haziriz" dedi.

Yapilan konusma ve müzik dinletisi sonrasi katilan müzisyenlere tesekkür plaketi ve çiçek takdim edilmesiyle program son buldu.
Kaynak: İHA