Çocuk Kulübü Baskent Millet Bahçesi'nde Kapilarini Açti

Açilisi sonrasi binlerce kisi tarafindan ziyaret edilen Baskent Millet Bahçesi’nde çocuklar için gün boyu etkinlikler düzenleyen Altindag Belediyesi Çocuk Kulübü yogun ilgi görüyor.

Çocuk Kulübü Baskent Millet Bahçesi'nde Kapilarini Açti
Her yastan vatandasin ilgi gösterdigi Baskent Millet Bahçesi, çocuklardan büyük ilgi gördü. Altindag Belediyesi Çocuk Kulübü gün boyu çocuklarla kitaplardan satranca, boyalardan zeka oyunlarina kadar birçok degisik etkinlik ve eglencenin adresi oldu. Bebek ve çocuklarin çok sevdigi bir merkez olusturduklarini söyleyen Altindag Belediye Baskani Asim Balci, "Bu güzel alani hayata geçirdigimiz için çok mutluyuz. Çocuk Kulübümüz kapilarini açti. Çocuklar ve ebeveynleri büyük ilgi gösterdi. Düzenledigimiz etkinlik programlarimizla Çocuk Kulübü’nü daha da eglenceli ve keyifli bir yer haline getirmeye çalisiyoruz. Çocuk kulübümüz herkes için mutluluk kaynagi olacak” diye konustu.



“Ankara, Millet Bahçesi’ni çok sevdi”

Baskent Millet Bahçesi’nin Ankaralilar tarafindan çok sevildigini sözlerine ekleyen Baskan Balci, “Ankara’mizin kalbinde yemyesil bir vaha olan Millet Bahçesi büyük ilgi gördü. Binlerce kisi ziyaret etti. Çocuklarimizin yüzü güldü. Çesitli etkinliklerle hemsehrilerimizle burada bulusmaya devam edecegiz. Tüm hemsehrilerimizi bekliyoruz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA