AK Parti'li Saglar, IYI Partili Türkkan'in Küfrettigi Sehit Agabeyi Tahir Gümren Ile Bulustu

AK Parti Bingöl Il Baskani Hasim Saglar, IYI Parti Genel Baskani Meral Aksener'in Bingöl'de esnafi ziyaret ettigi sirada tepkisini dile getirdigi için IYI Parti Grup Baskanvekili Lütfü Türkkan'in küfrüne maruz kalan Tahir Gümren'i ziyaret etti.

Bingöl merkeze bagli Gözer köyü yaylasinda 1997 yilinda hayvan otlatirken terör örgütü PKK'nin saldirisi sonucu sehit olan 14 yasindaki Isa Gümren'in agabeyi Tahir Gümren ile bir restoranda bir araya gelen Saglar, yasananlara iliskin Gümren'den bilgi aldi.

Saglar, Bingöl'de son derece çirkin bir olay yasandigini belirterek, sunlari kaydetti:

"Bugün güzel sehrimiz, huzurlu kentimiz Bingöl'de telaffuz edilemeyecek kadar kötü bir sekilde saldiriya ugrayan sehit yakini, vatandasimiz Tahir Gürmen ile bir araya geldik. Hakaret degil bas taci edilecek insanlar olduklarini, degerli olduklarini söyledik, sohbet ettik. Vatandaslarimiz hakaret degil bas taci edilecek insanlarimizdir. Cumhurbaskanimizin Sehit Aileleri'nin onuruna her zaman sahip çiktigini vurguladik. Sehit Ailelerine destegimizin her zaman devam edecegini, bu mücadelede her zaman yanlarinda olacaklarini söyledik."

Kaynak: AA