Edirne'nin Kurtulusunun 99. Yil Dönümü Resepsiyonu Yapildi

Vali Ekrem Canalp'e 'Fahri Hemsehrilik Berati' verildi.

Edirne'nin kurtulusunun 99. yil dönümü dolayisiyla düzenlenen resepsiyonda, Vali Ekrem Canalp'e "Fahri Hemsehrilik Berati" verildi.

Edirne Belediye Baskani Recep Gürkan ve esi Esra Gürkan, kentteki bir tesiste gerçeklestirilen resepsiyonda konuklari karsiladi.

Gürkan, burada yaptigi konusmada, Edirne Valisi Canalp'in kente projeleriyle birçok yenilik kazandirdigini söyledi.

Canalp'in Edirnelilerin hayalini gerçeklestirdigini belirten Gürkan, "Hiçbir vali ve belediye baskani bunu basaramadi. Sayin Valimiz Ankara'da bütün bürokratik islemleri çözerek Meriç Nehri projesiyle ilgili bütün izinleri aldi ve basardi." diye konustu.

Programda Vali Canalp'in özgeçmisi okunduktan sonra Gürkan tarafindan Fahri Hemsehrilik Berati verildi.

Canalp, hayatinin en mutlu anlarindan birini yasadigini dile getirerek, "Allahima sükürler olsun beni Edirne'ye, Edirnelilere hizmetkar kildigi için. Sükürler olsun 3 yillik bir süre zarfinda candan gönülden Edirnelilere hizmet etme imkani tanidigi için. Allah, beni sizlere karsi mahcup etmesin." ifadelerini kullandi.???????

Konusmalarin ardindan zeybek gösterisi sunuldu, ev kadinlarinin kurdugu "Moriz Ritim Grubu" konser verdi.

Kentin kurtulusunun 99. yil dönümü onuruna pasta kesilmesinin ardindan resepsiyon sona erdi.

Resepsiyona, IYI Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakirlar, 54. Mekanize Piyade Tugay Komutani Tuggeneral Mehmet Cihanoglu, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kurulusu temsilcileri ile davetliler katildi.
Kaynak: AA