ATM'lere Parke Tasi Firlatip Zarar Veren Sahis Polise Mukavemette Bulundu

Bagcilar’da parke tasini defalarca ATM’ye firlatarak zarar veren sahis, mukavemette bulundugu polis ekipleri tarafindan yakalandi. Süphelinin ATM’ye parke tasi attigi anlar ise kameraya yansidi.

Olay, dün gece saat 00.45 siralarinda Bagcilar Kemalpasa Mahallesi Namik Kemal Caddesi’nde yasandi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerinde ATM’ye gelen bir sahis, eline aldigi parke tasini defalarca ATM’ye firlatarak zarar vermeye çalisti. Süpheli bir süre sonra tasi da alarak ATM’nin önünden uzaklasti.

Kimlik kontrolü yapmak isteyen polislere mukavemette bulundu

Olayi gören vatandaslarin ihbari üzerine gelen polis ekipleri, ATM’ye yakin bir bölgede duran sahsa kimlik kontrolü yapmak istedi. Bu sirada süpheli sahis polis ekiplerine küfür ve hakaretler ederek cebinden çikardigi bir cisimle mukavemette bulunmaya çalisti. Yasanan arbede sirasinda polis ekipleri sahsi gözaltina alarak polis merkezine götürdü.

Suç kaydi olan sahsin daha öncede ATM’lere zarar verdigi anlasildi

Yapilan kimlik sorgusunda sahsin emniyette çesitli suçlardan kaydi bulunan E.B. oldugu anlasildi. Incelemelerde E.B.’nin daha öncede bölgede bulunan baska ATM’lere zarar verdigi için yakalandigi ve çikarildigi adli makamlarca serbest birakildigi belirlendi. Emniyette islemleri tamamlanan E.B. çikarildigi adli makamlarca ‘ev hapsi’ ve ‘yurtdisina çikis yasagi’ sartiyla serbest birakildigi ögrenildi.

Sahsin ATM’lere parke tasi firlattigi anlar kamerada

Bagcilar’da sahsin ATM’ye tas firlattigi o anlar ise güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Görüntülerde, sahsin eline aldigi parke tasini defalarca ATM’ye firlattigi, daha sonrada tasi alarak kameranin açisindan çiktigi görülüyor.
Kaynak: İHA