Hatay'da Hirsizlik Süphelilerinden 5'I Tutuklandi

Hatay’in Altinözü ilçesinde meydana gelen hirsizlik olaylariyla ilgili gözaltina alinan 7 kisiden 5’i tutuklandi. 2 sahis, hakkinda adli kontrol karari ile serbest birakildi.

Hatay'da Hirsizlik Süphelilerinden 5'I Tutuklandi
Altinözü ve Hassa jandarma ekipleri tarafindan çesitli tarihlerde meydana gelen faili meçhul hirsizlik olaylarini aydinlatmak amaciyla yapilan çalisma sonucunda Altinözü ilçesinde meydana gelen hirsizlik olaylarini gerçeklestiren A.Y., H.Y., M.Ç. ve D.H. isimli sahislarin, kiraladiklari araç ile ürünleri Reyhanli ilçesindeki Suriye uyruklu A.A. isimli sahsa sattiklari, Hassa ilçesinde meydana gelen hirsizlik olaylarinin da O.C. ve M.D. isimli sahislar tarafindan gerçeklestirildigi tespit edildi.

Gözaltina alinan süphelilerin evinde yapilan arama sonucunda, çalinan 2 adet plazma televizyon, 2 adet tabanca, 4 adet tüfek, 1 adet tarihi eser tabanca ile çok miktarda degisik marka ve modelde ürün ele geçirilerek sahiplerine teslim edildi.

Islemlerin tamamlanmasinin ardindan adli makamlarca sevk edilen süphelilerden A.Y., H.Y., M.Ç., D.H. ve O.C. tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

A.A. ve M.D. hakkinda ise adli kontrol karari verildi.

Kaynak: İHA